skoro teraz ma robic dzidę bemowy

Scenariusz wg mnie na D1 będzie grany taki jak na rysunku , czyli podejscie do żóltej lini ( poziom 34226- 34329) zeby dokonczyc oRGRa i tam decyzja co dalej, czy w góre czy cofamy ciut w dól.
Fajnie pokazałeś nie wybity szczyt z 01 maja 34260navik pisze: ↑08 cze 2023, 20:10Scenariusz wg mnie na D1 będzie grany taki jak na rysunku , czyli podejscie do żóltej lini ( poziom 34226- 34329) zeby dokonczyc oRGRa i tam decyzja co dalej, czy w góre czy cofamy ciut w dól.
To jest D1 , na niższych interwałach nie odważe sie prognozować.
UWAGA !
us30 jest dla mnie wyjątkowo paskudnym indeksem i nie lubie go grac a nawet patrzec na niego. I nie powinienem nawet tego wklejać !
Jestem ostatnią osobą na tym Forum , która powinna udzielac jakichkolwiek rad i podpowiedzi![]()
![]()
![]()
dlatego nie powiem co masz z tym robic , decyzja musi być TWOJA i tylko TWOJA .
taki układ swiec i wybicie z konsoli zaznaczonej ramką mówi samo za siebie wg mnie. A poziom 34226 to TP1 z tej swiecy wybiciwej która traktować nalezy jako sygnał ( ja ją tak traktuje ).TP2 z tej swiecy wybiciowej to 34968,
to tylko szkoda ze dokładnie o tym nie napisałes wczoraj gdy problem byl mniejszy bo odjazd byl wtedy 400 pip i juz mozna bylo sie bronic