skoro teraz ma robic dzidę bemowy
DayTrading: Czwartek 08.06.2023
Re: DayTrading: Czwartek 08.06.2023
w sumie dolar 4,14xx tez pasuje

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Wczoraj pisałem ze mam problem z wstawianiem stopa I z braku czasu nie spoglądałem na wykresy Us30 odjechało mi 800 pip Ktoś może podesłać scenariusz Proszę o podpowiedz bo nie wiem czy kisić się A depo trochę przyblokowane
Scenariusz wg mnie na D1 będzie grany taki jak na rysunku , czyli podejscie do żóltej lini ( poziom 34226- 34329) zeby dokonczyc oRGRa i tam decyzja co dalej, czy w góre czy cofamy ciut w dól.Fux pisze: 08 cze 2023, 19:29 Wczoraj pisałem ze mam problem z wstawianiem stopa I z braku czasu nie spoglądałem na wykresy Us30 odjechało mi 800 pip Ktoś może podesłać scenariusz Proszę o podpowiedz bo nie wiem czy kisić się A depo trochę przyblokowane
To jest D1 , na niższych interwałach nie odważe sie prognozować.
UWAGA !
us30 jest dla mnie wyjątkowo paskudnym indeksem i nie lubie go grac a nawet patrzec na niego. I nie powinienem nawet tego wklejać !
Jestem ostatnią osobą na tym Forum , która powinna udzielac jakichkolwiek rad i podpowiedzi
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Spoko Ale posłuchać wypowiedzi lubię i je prze analizować Czekam na dalsze podpowiedzi
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Fajnie pokazałeś nie wybity szczyt z 01 maja 34260navik pisze: 08 cze 2023, 20:10Scenariusz wg mnie na D1 będzie grany taki jak na rysunku , czyli podejscie do żóltej lini ( poziom 34226- 34329) zeby dokonczyc oRGRa i tam decyzja co dalej, czy w góre czy cofamy ciut w dól.Fux pisze: 08 cze 2023, 19:29 Wczoraj pisałem ze mam problem z wstawianiem stopa I z braku czasu nie spoglądałem na wykresy Us30 odjechało mi 800 pip Ktoś może podesłać scenariusz Proszę o podpowiedz bo nie wiem czy kisić się A depo trochę przyblokowane
To jest D1 , na niższych interwałach nie odważe sie prognozować.
UWAGA !
us30 jest dla mnie wyjątkowo paskudnym indeksem i nie lubie go grac a nawet patrzec na niego. I nie powinienem nawet tego wklejać !
Jestem ostatnią osobą na tym Forum , która powinna udzielac jakichkolwiek rad i podpowiedzi![]()
![]()
![]()
dlatego nie powiem co masz z tym robic , decyzja musi być TWOJA i tylko TWOJA .
zacznę od H1 jeżeli struktura korekty prostej w kółeczku abc
została dokończona na dołku (jak na wykresie) ruch jest impulsowy i kolejne podfale impulsu są wybijane przez następne
opcja alternatywna to wytworzenie drugiej zmiennej od poprzedniej struktury podfal korekcyjny
czyli w tym przypadku zamiast impulsu mamy znowu korekte abc
Silna reakcja na poziom 32900 - 844 (zaznaczone na wykresie H4) zdecydowała o postępie wzrostowym
Z formacji świecowych mamy 3 potwierdzenia na Buy na H4
co daje szanse na dalszy ruch wzrostowy na wet do poziomu 34570
przy założeniu wejścia przy RR1:1
Tyle mogę pomóc a zdecydować o trzymaniu stratnej pozycji musisz podjąć sam
Tak na przyszłość indeksy są ciężkie do rozgrywania ponieważ tam zdecydowanie gra role wolumen
oczywiscie wolumen rzeczywisty na kontraktach futures i odpowiednie narzedzia do tego
O wiele lepsze efekty tradingu dają pary walutowe -eu, gu itp
Ostatnio zmieniony 08 cze 2023, 20:40 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 12 razy.
taki układ swiec i wybicie z konsoli zaznaczonej ramką mówi samo za siebie wg mnie. A poziom 34226 to TP1 z tej swiecy wybiciwej która traktować nalezy jako sygnał ( ja ją tak traktuje ).TP2 z tej swiecy wybiciowej to 34968,
oczywiscie mówię o D1
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
???????????/
-
Tomasz196407
- Fanatyk

EURUSD
to tylko szkoda ze dokładnie o tym nie napisałes wczoraj gdy problem byl mniejszy bo odjazd byl wtedy 400 pip i juz mozna bylo sie bronicFux pisze: 08 cze 2023, 20:14 Spoko Ale posłuchać wypowiedzi lubię i je prze analizować Czekam na dalsze podpowiedzi
stawiajac chocby lke bo dzisiaj to juz troche musztardy po obiedzie
trudno cos radzic jak nie znasz wielkosci marginu i depa bo piszesz ze depo przyblokowane czyli rozumiem stoisz i patrzysz lub czekasz na cud a moze spadnie to jest forex cuda sa ale rzadko ja uwazam ze spadki jeszcze sa zaplanowane ale to na dzis tylko napisze sa mozliwe
jutro 3 wiedzmy zobaczymy pralnie
jedyna szansa to ta ze na krotko na 338xx uformułuje rynek podwojny szczycik i cos tam ci spadnie
dokładniej 33880-900
Ostatnio zmieniony 08 cze 2023, 21:37 przez baxik, łącznie zmieniany 3 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
SP500 to mozna grac po krachu albo na bance ale w srodku to szkoda nerwów.
Moje depo sie o tym kiedys przekonało i to grubo. Dlatego nie gram dziada.
Moje depo sie o tym kiedys przekonało i to grubo. Dlatego nie gram dziada.