Jak na razie to opory mocno trzymają, więc ja tam raczej nie widzę szans na te 16200.
No i ja traduję Spot, więc nie wiem jakie są notowania na Futach.
Dzisiaj na DAX40 jednak bardziej konsola niż trend. Bujawka się robi i trend wzrostowy słabnie.
Jak na razie to opory mocno trzymają, więc ja tam raczej nie widzę szans na te 16200.
Liczyć w tym biznesie, to możemy jedynie kasę, kiedy ją sobie wypłacimy.
Twoje wykresy sa strasznie skomplikowane z duża ilością wskaźników. Prawie nie widać samego wykresu ze świecamininjaproject pisze: ↑25 kwie 2023, 19:59
Poza tym, to liczyć na nic nie wolno.
Trzeba czytać wykresy ze zrozumieniem i warto czasami posłuchać analityków od gospodarek światowych.
Dużo wskaźników???Hejkafx pisze: ↑25 kwie 2023, 21:45Twoje wykresy sa strasznie skomplikowane z duża ilością wskaźników. Prawie nie widać samego wykresu ze świecamininjaproject pisze: ↑25 kwie 2023, 19:59
Poza tym, to liczyć na nic nie wolno.
Trzeba czytać wykresy ze zrozumieniem i warto czasami posłuchać analityków od gospodarek światowych.Ja u siebie mam fibo i profil wolumenowy, ewentualnie RSI i na tym koniec. Duża ilość wskaźników robiła mi za duży mętlik w głowie i niepewność podejmowania decyzji. Co człowiek to inne podejście
Na szczęście jestem wśród nielicznych szczęśliwców co nie musza dokładać do biznesu
![]()
A wiesz od czego jest SL?ninjaproject pisze: ↑25 kwie 2023, 20:53No a z tymi longami Cblondyna na S&P500 to nieźle...
Wsparcie zniknęło...
2023-04-25_205217.jpg
2023-04-25_205409.jpg