Jak na razie to opory mocno trzymają, więc ja tam raczej nie widzę szans na te 16200.
No i ja traduję Spot, więc nie wiem jakie są notowania na Futach.
Dzisiaj na DAX40 jednak bardziej konsola niż trend. Bujawka się robi i trend wzrostowy słabnie.

Jak na razie to opory mocno trzymają, więc ja tam raczej nie widzę szans na te 16200.

Liczyć w tym biznesie, to możemy jedynie kasę, kiedy ją sobie wypłacimy.

Twoje wykresy sa strasznie skomplikowane z duża ilością wskaźników. Prawie nie widać samego wykresu ze świecamininjaproject pisze: 25 kwie 2023, 19:59
Poza tym, to liczyć na nic nie wolno.
Trzeba czytać wykresy ze zrozumieniem i warto czasami posłuchać analityków od gospodarek światowych.
 Ja u siebie mam fibo i profil wolumenowy, ewentualnie RSI i na tym koniec. Duża ilość wskaźników robiła mi za duży mętlik w głowie i niepewność podejmowania decyzji. Co człowiek to inne podejście
 Ja u siebie mam fibo i profil wolumenowy, ewentualnie RSI i na tym koniec. Duża ilość wskaźników robiła mi za duży mętlik w głowie i niepewność podejmowania decyzji. Co człowiek to inne podejście  Na szczęście jestem wśród nielicznych szczęśliwców co nie musza dokładać do biznesu
 Na szczęście jestem wśród nielicznych szczęśliwców co nie musza dokładać do biznesu 

Dużo wskaźników???Hejkafx pisze: 25 kwie 2023, 21:45Twoje wykresy sa strasznie skomplikowane z duża ilością wskaźników. Prawie nie widać samego wykresu ze świecamininjaproject pisze: 25 kwie 2023, 19:59
Poza tym, to liczyć na nic nie wolno.
Trzeba czytać wykresy ze zrozumieniem i warto czasami posłuchać analityków od gospodarek światowych.Ja u siebie mam fibo i profil wolumenowy, ewentualnie RSI i na tym koniec. Duża ilość wskaźników robiła mi za duży mętlik w głowie i niepewność podejmowania decyzji. Co człowiek to inne podejście
Na szczęście jestem wśród nielicznych szczęśliwców co nie musza dokładać do biznesu

A wiesz od czego jest SL?ninjaproject pisze: 25 kwie 2023, 20:53 No a z tymi longami Cblondyna na S&P500 to nieźle...
Wsparcie zniknęło...
2023-04-25_205217.jpg
2023-04-25_205409.jpg