dzisiaj próbnie przyłożyłem się/baczniej zwracałem uwagę na wti i wielokrotnie byłem na plusie i minusie

Tabela rolowan:
setka
setka, imo zbyt mocno się fiksujesz na kierunek który ubzdurałeś sobie w głowie. Nie grasz tego co wykres pokazuje tylko to co chciałbyś żeby było. Stąd straty. A piszę ze swojego doświadczenia, od końca grudnia grałem shorty na indeksach bo "musi spaść, bo jest źle" i co? i Indeksy jadą po ATH w EU, wiele już przebiło (CAC, UK). Także na spokojnie rzuć okiem na wykres na wyszym TF sam oceń jaki jest trend.setka pisze: ↑15 kwie 2023, 08:42Wszedlłem mocno na poczatku (usd/chf) i nawet po dobieraniu juz mam za duza strate zeby to zamykac. Zaczynałem od 0,9100.
Jak jeszcze podbija to tak a jak nie to wole poczekac, jestem tak na 80% depo już czyli wiele usrednianiem nie zdziałam już.
Spoko, bedzię dobrze. W najgorszym razie wyjde na zero z zyskiem calorocznym bo juz od poczatku roku natluklem sporo na fx.
Najgorzej na realu $ sporo w plecy już....
no dobrasetka pisze: ↑15 kwie 2023, 08:42Wszedlłem mocno na poczatku (usd/chf) i nawet po dobieraniu juz mam za duza strate zeby to zamykac. Zaczynałem od 0,9100.
Jak jeszcze podbija to tak a jak nie to wole poczekac, jestem tak na 80% depo już czyli wiele usrednianiem nie zdziałam już.
Spoko, bedzię dobrze. W najgorszym razie wyjde na zero z zyskiem calorocznym bo juz od poczatku roku natluklem sporo na fx.
Najgorzej na realu $ sporo w plecy już....