DayTrading: Poniedziałek 12.12.2022

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 12.12.2022

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Magnolia18 pisze:
12 gru 2022, 21:31
melduj :) co tam ?
Po prostu chciałem się zapytać, jak się masz? :D

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Magnolia18 »

nie tak dobrze jakbym sobie życzył.
bidne 1.1K skeszowane na NG ale to kropla z tego co Ty pewnie na otwarciu ze ssałeś :)

@303
to zielone po 4.2o a nie po 6.- ?? masz rozrzut ;]
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Magnolia18 pisze:
12 gru 2022, 21:41
nie tak dobrze jakbym sobie zyczyl. bidne 1.1K skeszowane na NG ale to kropla jaka Ty pewnie na otwarciu zessales :)
No właśnie nie jest tak jak myślisz. Nie będę się rozwodził ale jak chcesz grać natgas musisz go poznać, tak jak każdy inny instrument. Zasięgi, luki, typowe układy w trendzie spadkowym, wzrostowym etc. o tf który zamierzasz grać nie wspomnę. Musisz być świadom co natgas, przy zmianie ceny na otwarciu o 10% robi na lewarowanym koncie. Nie zostawiaj natgasu na weekend bo w poniedziałek możesz nie mieć czym grać, postaw hedga jak masz na czerwono etc. temat rzeka. Pamiętaj, pokora cnotą królów.
Bierzesz co Ci spadnie ze stołu i spierdalasz :lol: Niestety taka jest prawda i niestety wódka się skończyła :lol:
add
a teraz czekam na domkniecie luki i zamknięcie z palca.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Zamknięte, nie liczę na jutrzejszy wyimaginowany zysk bo równie dobrze może być strata. Nie zgadniesz :lol:
Lepiej przebalować, przepić, rozdać czy rachunki popłacić niż się cwaniakom dać wydymać :lol: Wszystkiego dobrego :D

Zablokowany