Po prostu chciałem się zapytać, jak się masz?
DayTrading: Poniedziałek 12.12.2022
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.12.2022
- Magnolia18
- Gaduła

nie tak dobrze jakbym sobie życzył.
bidne 1.1K skeszowane na NG ale to kropla z tego co Ty pewnie na otwarciu ze ssałeś
@303
to zielone po 4.2o a nie po 6.- ?? masz rozrzut ;]
bidne 1.1K skeszowane na NG ale to kropla z tego co Ty pewnie na otwarciu ze ssałeś
@303
to zielone po 4.2o a nie po 6.- ?? masz rozrzut ;]
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
No właśnie nie jest tak jak myślisz. Nie będę się rozwodził ale jak chcesz grać natgas musisz go poznać, tak jak każdy inny instrument. Zasięgi, luki, typowe układy w trendzie spadkowym, wzrostowym etc. o tf który zamierzasz grać nie wspomnę. Musisz być świadom co natgas, przy zmianie ceny na otwarciu o 10% robi na lewarowanym koncie. Nie zostawiaj natgasu na weekend bo w poniedziałek możesz nie mieć czym grać, postaw hedga jak masz na czerwono etc. temat rzeka. Pamiętaj, pokora cnotą królów.Magnolia18 pisze: 12 gru 2022, 21:41 nie tak dobrze jakbym sobie zyczyl. bidne 1.1K skeszowane na NG ale to kropla jaka Ty pewnie na otwarciu zessales![]()
Bierzesz co Ci spadnie ze stołu i spierdalasz
add
a teraz czekam na domkniecie luki i zamknięcie z palca.
Zamknięte, nie liczę na jutrzejszy wyimaginowany zysk bo równie dobrze może być strata. Nie zgadniesz 
Lepiej przebalować, przepić, rozdać czy rachunki popłacić niż się cwaniakom dać wydymać
Wszystkiego dobrego 
Lepiej przebalować, przepić, rozdać czy rachunki popłacić niż się cwaniakom dać wydymać