DayTrading: Piątek 14.10.2022
Re: DayTrading: Piątek 14.10.2022
dodam tylko, że Tomasz przestał w styczniu ze mną rozmawiać, bo pisał że jestem zafiksowany na spadki, a przed nami jeszcze 18500 na NQ do odklepania z fal
Ja gram w realu i tylko w REALUGrzesiek.fx pisze: ↑14 paź 2022, 16:51Sprzedaj tego TIRa. Kup sobie dwa monitory, laptopa, tanie biurko z Ikei, resztę wrzuć na depo i zostań zawodowym day traderem. Np. takim jak baxik.![]()

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Grzesiek.fx
jak bedziesz w moim wieku to juz ci zaden zawod nie bedzie potrzebny ha ha has
ja pukam na fx bo granie mnie podnieca jak i wszelkie rodzaje hazardu
a troche z nudow tez
zawsze to bede powtarzał ze demo tez jest niezbedne do cwiczen i patrzenia jak sie falki rozkładaja ma m1-m5
udanych trejdow nara ja skonczylem na razie pap
a i lki mam wiecej niz mialem
jak bedziesz w moim wieku to juz ci zaden zawod nie bedzie potrzebny ha ha has
ja pukam na fx bo granie mnie podnieca jak i wszelkie rodzaje hazardu
a troche z nudow tez
zawsze to bede powtarzał ze demo tez jest niezbedne do cwiczen i patrzenia jak sie falki rozkładaja ma m1-m5

udanych trejdow nara ja skonczylem na razie pap
a i lki mam wiecej niz mialem
Ostatnio zmieniony 14 paź 2022, 17:05 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Gram od 3 lat tylko na SP 500, głównie trejdy z telefonu. Wcześniej na pałę tylko S - jeszcze strat nie odrobiłem. Teraz na długo i na krótko - genialny index do gry. Popatrz na sp 500 na tradingview - tam szykuje się mega zwała - korekta supercyklu 40 letniego. Trochę jeszcze konsoli i będą grzmoty jak za starych dobrych lat. A gra tylko na jednym indeksie i tak zajmuje dużo czasu. Zapowiada się, ze lata nauki przyniosą rezultaty, paradoksalnie z głodu nie umieram.
Bemowo1
mega zwała czemu nie
ale niestety moim zdaniem juz nie w tym roku
to o sp500
grudniowe kontr sa wzrostowe a to za duza moc by rozbać rynek
mega zwała czemu nie
ale niestety moim zdaniem juz nie w tym roku
to o sp500
grudniowe kontr sa wzrostowe a to za duza moc by rozbać rynek
Ostatnio zmieniony 14 paź 2022, 17:11 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać

Ja myśle ze zanim zrobią mega zwale to podciągną do 3950 ( moze do 4036) i wtedy zjazd minimum na 3200Bemowo1 pisze: ↑14 paź 2022, 17:04Gram od 3 lat tylko na SP 500, głównie trejdy z telefonu. Wcześniej na pałę tylko S - jeszcze strat nie odrobiłem. Teraz na długo i na krótko - genialny index do gry. Popatrz na sp 500 na tradingview - tam szykuje się mega zwała - korekta supercyklu 40 letniego. Trochę jeszcze konsoli i będą grzmoty jak za starych dobrych lat. A gra tylko na jednym indeksie i tak zajmuje dużo czasu. Zapowiada się, ze lata nauki przyniosą rezultaty, paradoksalnie z głodu nie umieram.

Tak to mniej więcej sobie obmyslilem z D1.... ale czy wyjdzie tak jak myśle to sie zobaczy dopiero
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
Nic mi nie wiadomo o NQ i to na 18500 zawsze grałem sp
gram m5 strategią i mnie jest wszystko jedno czy buy czy sell
ps dziwne czy nie pomyliłeś mnie z kimś?, zawsze na twoje pytania odpowiedziałem
ale tak jak zawsze tu pisze to forum i każdemu wolno pisać
może najlepiej dołącz ten link o tym fiksowaniu, bardzo jestem ciekawdodam tylko, że Tomasz przestał w styczniu ze mną rozmawiać, bo pisał że jestem zafiksowany na spadk
Ostatnio zmieniony 14 paź 2022, 17:13 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
to sorry, jeśli nie TyTomasz196407 pisze: ↑14 paź 2022, 17:10Nic mi nie wiadomo o NQ i to na 18500 zawsze grałem sp
ps dziwne czy nie pomyliłeś mnie z kimś?, zawsze na twoje pytania odpowiedziałem
-
- Fanatyk
to po iego takie bzdury piszeszdopra pisze: ↑14 paź 2022, 17:13to sorry, jeśli nie TyTomasz196407 pisze: ↑14 paź 2022, 17:10Nic mi nie wiadomo o NQ i to na 18500 zawsze grałem sp
Prawda, mogą szarpać jeszcze przez nawet 3 miesiące. Docelowo 1800 na SP 500 nawet!!! prędko z tego szamba nie wyjdziemy. To korekta 40-50 lat - musi boleć!