DayTrading: Piątek 14.10.2022
Re: DayTrading: Piątek 14.10.2022
Szuli, jak widzisz dolara na ten tydzień. W podróży byłem i przegapiłem fajne wejścia. Teraz się zastanawiam i się zdecydować nie mogę. Z jednej strony MACD i świece na dziennym pokazują od 4,84 do 4,73, z drugiej strony kanał spadkowy na eur/dol jest wciąż bardzo silny i jakoś się nie zapowiada na odwrócenie. Teoretycznie powinno wyglądać tak, ale coś mi nie pasuje bo... FED optuje za agresywną jastrzębią polityką. https://www.forexfactory.com/news/11847 ... act-as-hot
Cały świat podnosi stopy tylko nie Glapiński. Coś mi się wydaje że nawet jak Euro będzie się umacniało wobec dolara to złotówka w oczach i tak będzie do zielonego traciła i być może sytuacja będzie jak na forincie.
Cały świat podnosi stopy tylko nie Glapiński. Coś mi się wydaje że nawet jak Euro będzie się umacniało wobec dolara to złotówka w oczach i tak będzie do zielonego traciła i być może sytuacja będzie jak na forincie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życzeniowo
SP-500 możliwość
Jest od cholery alternatyw. Wizje długoterminowe są przesądzone. Jest źle i nic i nikt w makroekonomii nie zmieni z dnia na dzień!
A, że po drodze może być dużo bardzo rozbudowanych układów korekcyjnych, to inna sprawa....
Bemowo ja na tym nie gram ,pokazałem tylko alternatywę gdzie to mogą ściągnąć .Niestety jeżeli ktoś chce grać L to musi się liczyć z dużym SL ,patrząc na wykres dzienny to z FE można by było wyznaczyć ruch 5 falowy .
GU tu chyba trzeba poczekać