HEDGE - PROSTY SYSTEM DLA KAZDEGO
Broker z największym swapem
Tadawul ma największy swap na NZDJPY, ok. 17 USD. Nie mają AUDJPY.
Nie wiem, ile mają na AUDUSD lub NZDUSD. Sprawdź.
Jako zerowy broker polecam FX Clearing.
Nie wiem, ile mają na AUDUSD lub NZDUSD. Sprawdź.
Jako zerowy broker polecam FX Clearing.

FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.
Swap w Tadawul
W realu. Moje konto to 5014118.
Ja też spojrzałem do testerka i jest tak:
NZDJPY
Swap long 1.61
Swap short -1.74
Najlepiej pyknij do nich e-maila, aby potwierdzić z pierwszej ręki.
Ja też spojrzałem do testerka i jest tak:
NZDJPY
Swap long 1.61
Swap short -1.74
Najlepiej pyknij do nich e-maila, aby potwierdzić z pierwszej ręki.
FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.
Re: HEDGE - PROSTY SYSTEM DLA KAZDEGO
Gdzie jest ta tabela???? Na tej stronie jej nie widzę.poprawki100 pisze: DOBRZE JEST TAKZE SKORZYSTAC Z TABELI - KTORA JEST UMIESZCZONA NA NASTEPUJACEJ STRONIE.
http://fxlabs.oanda.com/cgi/fxlabs.pl?
.
Mam pytanie. Gdy już masz otwarte dwie pozycje, tzn otwierasz hedga zamiast stop lossa, jak później zamykasz te pozycje? Testuję tą strategie i bardzo mi odpowiada, ale nie mam za bardzo koncepcji kiedy zamykać.. Robie to na wyczucie, ale to zły doradca.jaguarII pisze:,nie stosuje stop lossow tylko wlasnie hedga w momencie kiedy moje straty sa juz dla mnie nie do zaakceptowania,i ida w zlym kierunku,uruchamiajac hedga blokuje straty na jednym i tym samym poziomie do momentu wejscia moich zlecen we wlasciwym kierunku(moze to trwac nawet 2 tygodnie przynajmniej u mnie kiedy nie wyjde na jakis tam zysk).

- jamesfisher
- Pasjonat
Ja swego czasu gralem Hedge na EUR/USD i USD/CHF. Skutek byl taki ze po skonczeniu okresu kompletnego nooba z 2000 na 700zł, wyszedlem tym systemem spowrotem na 2000, ale pod sam koniec maksymalna roznica wyniosla mi -500zł i tylko dzieki szczesciu (troche wiedzy) udalo mi sie zamknac pozycje zyskowna, a ze stratna poczekac, az sie zmiejszyla, tak ze obie pozycje ogolnie wyszly na plus.
Teraz juz nie gram ta strategia, choc coraz czesciej mysle o powrocie do niej
Teraz juz nie gram ta strategia, choc coraz czesciej mysle o powrocie do niej