Nie jestem specjalistą w zakresie jakichkolwiek szczepień ale słyszę że jest b. dużo wątpliwości.
"C19 zaczęła się17 listopada 2019 w mieście Wuhan, w prowincji Hubei, w środkowych Chinach, a 11 marca 2020 została uznana przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) za pandemię"
Przy tempie działania naszego rządu mieliśmy całe miesiące na debatę co zrobić i jak zrobić wyszło jak zawsze. Dane na temat śmiertelności, zakażeń konsekwencji były mnożone w porywach 100x. Kłamstwa lały się na potęgę, powielane przez różnego rodzaju media pod po jakimś czasie wprowadzono CENZURĘ. NIE DZIWI cię to ?? A ja mam uwierzyć jak ty ich nazywasz "PISbolszewii", korupcyjnemu rządowi, który jak wyszło przyjmował bezpośrednio polecenia od amerykanów co zrobić w PL.
Żadnej rozsądnej debaty w studiu i innych mediach zawsze dziennikarz plus PRO Waksynant.
Narodziła się jedna jedyna prawda medyczna, zignorowano wszelkie głosy rozsądku, olano fakty. Żadnego sprzeciwu nie tolerujemy i basta. Po czasie wychodzą trudne do przełknięcia dane media milczą, propaganda płynie nadal a szczepienia cały czas figurują pod nazwą eksperymentu medycznego.
Jak przychodzi do "bójki polityków" to zapraszają po kilku z każdego gangu i napierd..ją się całymi godzinami, kamera nie może ich objąć..
Chyba nie użyłeś w sposób szyderczy nazwisk Marksa i Lenina ? Wiesz że to antysemityzm ??