Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Cblondyn pisze:
11 lut 2022, 11:25
Jakbym słyszał Marxa i Lenina :)
Zadam ci proste pytanie. Czy szczepionki pomagają w zwalczaniu chorów i ich zapobieganiu. Bo o tym rozmawiamy. Nie o lobbingu które było od zawsze i zawsze będzie.
Nie jestem specjalistą w zakresie jakichkolwiek szczepień ale słyszę że jest b. dużo wątpliwości.
"C19 zaczęła się17 listopada 2019 w mieście Wuhan, w prowincji Hubei, w środkowych Chinach, a 11 marca 2020 została uznana przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) za pandemię"
Przy tempie działania naszego rządu mieliśmy całe miesiące na debatę co zrobić i jak zrobić wyszło jak zawsze. Dane na temat śmiertelności, zakażeń konsekwencji były mnożone w porywach 100x. Kłamstwa lały się na potęgę, powielane przez różnego rodzaju media pod po jakimś czasie wprowadzono CENZURĘ. NIE DZIWI cię to ?? A ja mam uwierzyć jak ty ich nazywasz "PISbolszewii", korupcyjnemu rządowi, który jak wyszło przyjmował bezpośrednio polecenia od amerykanów co zrobić w PL.
Żadnej rozsądnej debaty w studiu i innych mediach zawsze dziennikarz plus PRO Waksynant.
Narodziła się jedna jedyna prawda medyczna, zignorowano wszelkie głosy rozsądku, olano fakty. Żadnego sprzeciwu nie tolerujemy i basta. Po czasie wychodzą trudne do przełknięcia dane media milczą, propaganda płynie nadal a szczepienia cały czas figurują pod nazwą eksperymentu medycznego.
Jak przychodzi do "bójki polityków" to zapraszają po kilku z każdego gangu i napierd..ją się całymi godzinami, kamera nie może ich objąć..

Chyba nie użyłeś w sposób szyderczy nazwisk Marksa i Lenina ? Wiesz że to antysemityzm ??
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

I jeszcze jedna sprawa, piszę z pamięci więc pewne szczegóły mogły mi umknąć, oczywiście można zweryfikować za pomocą przeglądarki.

"Agencja żywności i leków" FDA z US została pozwana (nie pamiętam przez kogo) z wnioskiem o opublikowanie danych Pfizera, na podstawie których przyznała autoryzację szczepionki przeciw covid-19. No i zaczyna się gra w ch..ja. FDA oświadczyła, że nie ma najmniejszego problemu, z tym że potrzebuje na to...75 lat. Dlaczego? Ano dlatego bo dokumentacja zawiera 450 000 stron! Były bodajże 3 rozprawy i na trzeciej sędzia Mark T. Pittman (wyrok sądu z Texasu, styczeń br.) zarządza ujawnienie dokumentacji w części kilkunastu tysięcy stron do końca stycznia 2022 a resztę w tempie 55 tys. stron co miesiąc, aż do wyczerpania zasobów. Z tego co czytałem ostatnio to FDA się odwołuje od wyroku sądu i chce publikować tylko 500 stron miesięcznie, tłumacząc to brakiem odpowiedniej ilości etatów!!!
Do wydania autoryzacji mieli wystarczającą ilość ludzi aby 450 000 stron przeanalizować, ale do publikacji już nie :lol: A może taka taka dokumentacja po prostu nie istnieje i trzeba ją dopiero stworzyć...
Pójdę dalej,
Ciekawe czy to ma związek :lol: ?
W styczniu 2022, premier UK oświadcza że zakwalifikują covid jako grypę sezonową i odejdą od restrykcji. Włochy, Szwecja, podobnie Hiszpania dodatkowo koniec z testowaniem ludności. Bill Gates oznajmia że czas uznać covid za grypę sezonową i z pandemii przejść do endemii !!! W Polsce wystraszony premier ogłasza początek końca pandemii, ale profesur GLUT mówi, że nie premier ogłaszał początek pandemii to i nie będzie odwoływał :lol:
Zmienia się narracja wszelkiej maści ekspertów.
Hmm...ale jak to, nie będzie 6 fali, kwarantanny? Nie no ku..wa, naprawdę jestem zawiedziony, przyzwyczaiłem się, najbardziej kwarantanny żal :lol:
Niestety doświadczenie i intuicja mi podpowiada, że to nie koniec, tak łatwo nie pójdzie. Ale jest iskra, która może wywołać pożar, jest nadzieja.
Ludzie na całym świecie dostrzegli, że są robienie w ch.ja, są naprawdę wk....wieni!
Czasami myślę, że to celowe działanie aby wk...wić niepokornych i pozbyć się ich pod byle pretekstem w imię szeroko pojętego dobra ogółu i zrównoważonego rozwoju. A cała reszta, łykająca kult covida jak wygłodniały bocian zabę, będzie chodzić na postronku jak bydło. 8)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2022, 12:28 przez zakaven, łącznie zmieniany 2 razy.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
11 lut 2022, 12:07
Cblondyn pisze:
11 lut 2022, 11:25
Jakbym słyszał Marxa i Lenina :)
Zadam ci proste pytanie. Czy szczepionki pomagają w zwalczaniu chorów i ich zapobieganiu. Bo o tym rozmawiamy. Nie o lobbingu które było od zawsze i zawsze będzie.
Nie jestem specjalistą w zakresie jakichkolwiek szczepień ale słyszę że jest b. dużo wątpliwości.
"C19 zaczęła się17 listopada 2019 w mieście Wuhan, w prowincji Hubei, w środkowych Chinach, a 11 marca 2020 została uznana przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) za pandemię"
Przy tempie działania naszego rządu mieliśmy całe miesiące na debatę co zrobić i jak zrobić wyszło jak zawsze. Dane na temat śmiertelności, zakażeń konsekwencji były mnożone w porywach 100x. Kłamstwa lały się na potęgę, powielane przez różnego rodzaju media pod po jakimś czasie wprowadzono CENZURĘ. NIE DZIWI cię to ?? A ja mam uwierzyć jak ty ich nazywasz "PISbolszewii", korupcyjnemu rządowi, który jak wyszło przyjmował bezpośrednio polecenia od amerykanów co zrobić w PL.
Żadnej rozsądnej debaty w studiu i innych mediach zawsze dziennikarz plus PRO Waksynant.
Narodziła się jedna jedyna prawda medyczna, zignorowano wszelkie głosy rozsądku, olano fakty. Żadnego sprzeciwu nie tolerujemy i basta. Po czasie wychodzą trudne do przełknięcia dane media milczą, propaganda płynie nadal a szczepienia cały czas figurują pod nazwą eksperymentu medycznego.
Jak przychodzi do "bójki polityków" to zapraszają po kilku z każdego gangu i napierd..ją się całymi godzinami, kamera nie może ich objąć..

Chyba nie użyłeś w sposób szyderczy nazwisk Marksa i Lenina ? Wiesz że to antysemityzm ??
Zadałem ci proste pytanie i jak zwykle pokrętną otzrymałem odpowiedź ;)
Dowodów na to, że szczepionki chronia przed ciezkim przebiegiem choroby jak i przed smiercią jest tak dużo, że zaprzeczanie temu to jak zaprzeczanie faktom. I nie ma to związku z kłamliwą PiSbolszewią bo te fakty potwierdzone są na całym świecie :)
Nie bez przyczyny do wielu krajow mozna wjechać tylko po otzrymaniu szczepienia. Jesli tego jeszcze nie wiesz to bardzo źle o Tobie świadczy. I na nic te Twoje długie rozmyslania nad zagadnieniem bo fakt jest faktem ;)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Cblondyn pisze:
11 lut 2022, 12:19

Zadałem ci proste pytanie i jak zwykle pokrętną otzrymałem odpowiedź ;)

Ty Szczepcio, używasz tego zwrotu nader często. Może Ci się coś w głowie po....ierdliło i myślisz że jesteś złym gliną na przesłuchaniu :lol:

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Dwa wykłady:

"How Do Pathogens Cause Disease and How Can We Fight Them? – with John Tregoning"
https://www.youtube.com/watch?v=4r09Ig_Q8gk

"Infections Which Use the Respiratory Route"
https://www.youtube.com/watch?v=ESz6a5nVGEc
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Cblondyn pisze:
11 lut 2022, 12:19
Dowodów na to, że szczepionki chronia przed ciezkim przebiegiem choroby jak i przed smiercią jest tak dużo, że zaprzeczanie temu to jak zaprzeczanie faktom. I nie ma to związku z kłamliwą PiSbolszewią bo te fakty potwierdzone są na całym świecie :)
Nie bez przyczyny do wielu krajów można wjechać tylko po otzrymaniu szczepienia. Jesli tego jeszcze nie wiesz to bardzo źle o Tobie świadczy. I na nic te Twoje długie rozmyślania nad zagadnieniem bo fakt jest faktem
FAKTY:
- do Polski przyjeżdża przedstawiciel handlowy amerykańskich korporacji niejaki Mike P. tu masz pierwsze lepsze linki:
https://oko.press/amerykanie-gleboko-wd ... orporacji/
Oraz sprzedał nam 5G i trochę uzbrojenia od amerykańskich koncernów zbrojeniowych:
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityk ... swoje.read
Myślę że w przypadku szczepionek wystarczył telefon.

Chu mnie obchodzi co się dzieje na świecie że gdzieś nie można wyjechać. Tak się załatwia interesy.
FAKT następny: tak amerykanie nas wydymali generalnie na NS2 i całej reszcze (Radzę sobie poczytać i pooglądać co specjaliści mówią na temat naszych zakupów zbrojeniowych)
FAKT: W związku z tym że jesteśmy małym krajem ęuropy środkowo wschodniej wykonujemy bezpośrednie polecenia amerykanów we wszelkiej maści interesach zagranicznych. BEZ dyskusyjnie.
A co do szczepionek to powinna być wolność wyboru. AMEN. Cały czas to jest eksperyment a wy macie krótką pamięć co do przebiegu zaleceń medycznych. Uwierzyliście ślepo w to co mówią. Nic już nie pamiętacie.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
11 lut 2022, 12:49

FAKTY:
- do Polski przyjeżdża przedstawiciel handlowy amerykańskich korporacji niejaki Mike P. tu masz pierwsze lepsze linki:
https://oko.press/amerykanie-gleboko-wd ... orporacji/
Oraz sprzedał nam 5G i trochę uzbrojenia od amerykańskich koncernów zbrojeniowych:
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityk ... swoje.read
Myślę że w przypadku szczepionek wystarczył telefon.

Chu mnie obchodzi co się dzieje na świecie że gdzieś nie można wyjechać. Tak się załatwia interesy.
FAKT następny: tak amerykanie nas wydymali generalnie na NS2 i całej reszcze (Radzę sobie poczytać i pooglądać co specjaliści mówią na temat naszych zakupów zbrojeniowych)
FAKT: W związku z tym że jesteśmy małym krajem ęuropy środkowo wschodniej wykonujemy bezpośrednie polecenia amerykanów we wszelkiej maści interesach zagranicznych. BEZ dyskusyjnie.
A co do szczepionek to powinna być wolność wyboru. AMEN. Cały czas to jest eksperyment a wy macie krótką pamięć co do przebiegu zaleceń medycznych. Uwierzyliście ślepo w to co mówią. Nic już nie pamiętacie.
jak Ciebie czytam to Ty jesteś zwykły antyszczepionkowiec :d :d :d :d :d
Dobrze wiedzieć z kim mamy do czynienia ;)
Tym bardziej gdy kogoś Chu obchodzi nauka :d

kapart
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kapart »

świat nie jest zero-jedynkowy:

https://m.novinite.com/view_news.php?id=213725

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Cblondyn pisze:
11 lut 2022, 13:05
jak Ciebie czytam to Ty jesteś zwykły antyszczepionkowiec :d :d :d :d :d
Dobrze wiedzieć z kim mamy do czynienia ;)
Tym bardziej gdy kogoś Chu obchodzi nauka :d
FAKTY
- Gdy wchodziły szczepienia miały być dwie dawki i basta.
- Dzieci poniżej 18 roku życia nie miały być szczepione w ogóle
- Skuteczność szczepionek wyliczona przez pfizera to 95%( skuteczność względna kto z was wie jaka jest skuteczność BEZWZGLĘDNA ???)

Tymczasem mija trochę czasu i trzeba się kuć systematycznie do tego:
https://parenting.pl/zle-wiesci-od-pfiz ... nie-dziala
Grupa która nie maiła dostawać szczepionek 2-5 musi kuć też non stop

Pieniądze rządzą tym światem... Nauka się musi dostosować.
Poczytajcie sobie jak rozwija się C19 w najbardziej wszczepionych krajach Nie chce mi się szukać żadnych linków ale C19 ma się w tych krajach lepiej niż przed pandemią. Bo informacje że to gówno będzie mutować były już dawno temu
Ja jestem za wolnością i tyle

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

zakaven pisze:
11 lut 2022, 12:14
"Agencja żywności i leków" FDA z US została pozwana (nie pamiętam przez kogo) z wnioskiem o opublikowanie danych Pfizera, na podstawie których przyznała autoryzację szczepionki przeciw covid-19. No i zaczyna się gra w ch..ja. FDA oświadczyła, że nie ma najmniejszego problemu, z tym że potrzebuje na to...75 lat. Dlaczego? ..............................................................................................................................................................................................
Czasami myślę, że to celowe działanie aby wk...wić niepokornych i pozbyć się ich pod byle pretekstem w imię szeroko pojętego dobra ogółu i zrównoważonego rozwoju. A cała reszta, łykająca kult covida jak wygłodniały bocian zabę, będzie chodzić na postronku jak bydło. 8)
Tego TVP a zwłaszcza inne "niezależne" media jak POLSAT i TVN nie podały ???
Tu mamy głównego reżysera narracji pandemicznej w USA dr Anthony Fauci:
https://dorzeczy.pl/opinie/260926/to-ju ... ak-on.html
- Od początku dyktował co cały świat ma robić lockdowny, restrykcje, maski itp.
- Wyszły jego powiązania z szemranymi organizacjami i działaniem na rzecz "Gain-of-function" pewniego wirusa
- jest na cenzurowanym od ponad roku ale nikt go nie usuwa. Musi mieć w chu mocne plecy
Jak coś pójdzie nie tak to media zrobią z niego kozła ofiarnego on pójdzie sobie na zasłużoną emeryturkę. I wskoczy nowy temat zastępczy. A frajerzy i owce i tak w to uwierzą.
Ludzie są podatni na propagandę z tego co pamiętam przeciętny Polak spędza przed TV 4h i 17minut

ODPOWIEDZ