Aż sie boje spytac jaki jest prawidłowy. Oświeć mnie
Pozwól, że zadam pytanie pomocnicze Co się stanie z ponad (w dużym przybliżeniu) 50 mln dawek których jest więcej?
Naprawdę nie musisz odpowiadać, bo strach się bać co jeszcze możesz napisać
Jesli policzymy 39mln x 3 dawki to i tak ich za mało
Podpowiem, że w zamrożeniu szczepionki mogą leżeć miesiącami a może i latami
I rozumiem ze, lepiej by było gdyby ich brakowało a nie było więcej
Pozwól, że zadam pytanie pomocnicze Co się stanie z ponad (w dużym przybliżeniu) 50 mln dawek których jest więcej?
Naprawdę nie musisz odpowiadać, bo strach się bać co jeszcze możesz napisać
Jesli policzymy 39mln x 3 dawki to i tak ich za mało
Podpowiem, że w zamrożeniu szczepionki mogą leżeć miesiącami a może i latami
I rozumiem ze, lepiej by było gdyby ich brakowało a nie było więcej
I tak sobie myślę, że gdyby wprowadzono obowiązek szczepień (jak w Austrii) to chętnych by się znalazło aż nadto
I gdy będzie mozliwość to ja 4 dawke bardzo chętnie przyjme za pół roku. Jak na razie rogi mi nie urosły ani krowi ogon
Japończycy i Chińczycy od dawna chodzą w maseczkach, gdy kaszlą i kichają, bo mają kulturę i honor osobisty, żeby innych nie narażać. Od dawna, nie mam na myśli czasów covida, tylko znacznie wcześniej.
Doprawdy? Zawsze MÓWILI, że to ze względu na złą jakość powietrza i smog ale... widać znasz inną teorię.
Nie mów tego głośno.
Nie wiem kto ci to mówił???
Akurat maseczka nie poprawi jakości powietrza.
Musieliby chodzić w militarnych maskach p-gaz.
Czyli, słyszałeś kolejny absurd wyjęty z tylnej części ciała, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Ale sensacja. Przecież jest to informacja znana od początku powstania szczepionki. Bo jej skuteczność jest na poziomie 90%. Nie 100%
W szpitalach pod respiratorem leżą pacjenci głównie niezaszczepienii. Jest ich ok. 80-90%. Statystyka jak widać się potwierdza
Pogadaj z kims w szpitalu to ci powie jak jest
Wczoraj oglądałem program o farmach wiatrowych. Okazuje się, że ostatnie mocne wiatry umożliwiły osiągnięcie ok. 90% mocy farm wiatrowych. Co stanowiło ok. 1/3 całego zapotrzebowania Polski na energię. I koszt energii z farm wiatrowych jest ok. 3 x tanszy niż pozyskana z węgla. Ustawa PiSbolszewicka "antywiatrakowa" była totalną głupotą jak sie okazuje
Żadna sensacja to dobra wiadomość dla niezaszczepionych. Spokojnie badania trwają musimy poczekać pewnie kilka lat.
Ale żeby powoływać się na ortodoksyjny portal syjonistyczny (zresztą tworzony w Stanach i o bardzo ograniczonym zasięgu) to już dość grubo jak na polskiego patriotę. Do tego portal wyrwał z kontekstu wypowiedź profesora sugerując , że wypowiada się o niebezpieczeństwie szczepień grożącym ciężkim przebiegiem C19. W rzeczywistości profesor mówił tylko, że szczepionka COVID-19 „nie ma znaczenia”, ponieważ większość jego pacjentów była w podeszłym wieku i zachorowała na inną chorobę ze współistniejącymi chorobami. Te czynniki powodują, że rozwinęli ciężką chorobę COVID-19, a nie fakt, że zostali w pełni zaszczepieni. Cały wywiad w oryginale (wraz z jego oświadczeniem na fb z 27 lutego) możecie zobaczyć : https://www.techarp.com/science/jacob-g ... 9-vaccine/ . Serol - zamiast galopu Gisha wystarczy czasami poszperać i znaleźć PRAWDĘ co napisawszy nie mam zupełnie ochoty na kolejny etap gównoburzy.