Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

zakaven pisze:
07 lut 2022, 19:35
A z ciekawostek, to dostałem ostrzeżenie od admina :lol:
ja zostałem zbasowany za prawdę. Za starej administracji. Ale teraz Zakaven moja mama prosi abyś mniej klnał
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

SEROL666 pisze:
08 lut 2022, 04:42
zakaven pisze:
07 lut 2022, 19:35
A z ciekawostek, to dostałem ostrzeżenie od admina :lol:
ja zostałem zbasowany za prawdę. Za starej administracji. Ale teraz Zakaven moja mama prosi abyś mniej klnał
Pewnie, dla mamy wszystko, bez względu czyja jest! :D

Chciałem jeszcze zwrócić się (ponownie) do wszystkich, którzy używają określenia "antyszczepionkowiec", powtarzając je jak barany.
Antyszczepionkowiec, to ktoś kto ma wszystkie wymagane prawem szczepionki oprócz tej najsłuszniejszej nie wymaganej prawem.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Ja zadam pytanie do tego deebila z kuratorium z Małopolski. Co jest ważniejsze od zdrowia czy życia? :D

FreeWay

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

Też dostałem ostrzeżenie a nawet dwa :D podejrzewam że zostałem zadenuncjowany przez pewnego konfidenta lub raczej dwóch :568: Tyle było hałasu o te wszystkie certyfikaty paszporty obostrzenia itp a teraz wszystko to do śmietnika bo nie badą wymagane.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

PiSbolszewia łże dalej. Jak zwykle ;)
https://wiadomosci.wp.pl/tajemnicze-pla ... 421322881v

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

FreeWay pisze:
08 lut 2022, 20:24
Też dostałem ostrzeżenie a nawet dwa :D podejrzewam że zostałem zadenuncjowany przez pewnego konfidenta lub raczej dwóch :568: Tyle było hałasu o te wszystkie certyfikaty paszporty obostrzenia itp a teraz wszystko to do śmietnika bo nie badą wymagane.
Moim zdaniem ciśnienie jest spuszczane, bo lud już mocno wk....ny jest. Miesiąc temu Kraska mówił motłochowi, że szmata na ryju zostanie z nami na zawsze, (chyba k...a z wami!), a teraz narracja się stopniowo, aczkolwiek w szybkim tempie, zmienia. Bez względu na to kto gada, "ekspert", profesur czy koniował :lol: Szmata na ryj, ma aż nadto czytelny wymiar symboliczny :!: To nie jest koniec, będą ludzi wozić w tę i nazad jak wykresy traderów :lol:
Przypomnijcie mnie, która to dawka bo już się pogubiłem? Koniecznie należy zrobić test, choćby kieszonkowy i zaraportować wynik przez aplikację, będzie czym straszyć na przyszłość :lol:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

zakaven pisze:
09 lut 2022, 10:36
Szmata na ryj, ma aż nadto czytelny wymiar symboliczny :!:
To może wytłumacz mi dla czego podczas operacji/zabiegu zespół medyczny ma załozone "szmaty na ryju" jak to ująłeś :)
Ja Ciebie czytam to odnosze wrażenie, że wychowałeś się w piwnicy o świecie za bardzo nic nie wiesz i notorycznie coś łykasz ;)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Cblondyn pisze:
09 lut 2022, 10:43
zakaven pisze:
To może wytłumacz mi dla czego podczas operacji/zabiegu zespół medyczny ma załozone "szmaty na ryju" jak to ująłeś :)
Ja Ciebie czytam to odnosze wrażenie, że wychowałeś się w piwnicy o świecie za bardzo nic nie wiesz i notorycznie coś łykasz ;)
Na temat demagogii już się raz wypowiedziałem. A Ty mądralo stoisz nad rozciętymi bebechami, żeby w szmacie występować?

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

zakaven pisze:
09 lut 2022, 10:49
Cblondyn pisze:
zakaven pisze:
Na temat demagogii już się raz wypowiedziałem. A Ty mądralo stoisz nad rozciętymi bebechami, żeby w szmacie występować?
No to po co ta szmata? Nie odpowiedziałeś :)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Cblondyn pisze:
09 lut 2022, 10:50
zakaven pisze:
09 lut 2022, 10:49
Cblondyn pisze:

No to po co ta szmata? Nie odpowiedziałeś :)
Ja na tym zakończę, zanim dam się sprowokować :D

ODPOWIEDZ