ja zostałem zbasowany za prawdę. Za starej administracji. Ale teraz Zakaven moja mama prosi abyś mniej klnał
Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Pewnie, dla mamy wszystko, bez względu czyja jest!

Chciałem jeszcze zwrócić się (ponownie) do wszystkich, którzy używają określenia "antyszczepionkowiec", powtarzając je jak barany.
Antyszczepionkowiec, to ktoś kto ma wszystkie wymagane prawem szczepionki oprócz tej najsłuszniejszej nie wymaganej prawem.
Ja zadam pytanie do tego deebila z kuratorium z Małopolski. Co jest ważniejsze od zdrowia czy życia? 

Też dostałem ostrzeżenie a nawet dwa
podejrzewam że zostałem zadenuncjowany przez pewnego konfidenta lub raczej dwóch
Tyle było hałasu o te wszystkie certyfikaty paszporty obostrzenia itp a teraz wszystko to do śmietnika bo nie badą wymagane.

Moim zdaniem ciśnienie jest spuszczane, bo lud już mocno wk....ny jest. Miesiąc temu Kraska mówił motłochowi, że szmata na ryju zostanie z nami na zawsze, (chyba k...a z wami!), a teraz narracja się stopniowo, aczkolwiek w szybkim tempie, zmienia. Bez względu na to kto gada, "ekspert", profesur czy koniował

Przypomnijcie mnie, która to dawka bo już się pogubiłem? Koniecznie należy zrobić test, choćby kieszonkowy i zaraportować wynik przez aplikację, będzie czym straszyć na przyszłość

To może wytłumacz mi dla czego podczas operacji/zabiegu zespół medyczny ma załozone "szmaty na ryju" jak to ująłeś

Ja Ciebie czytam to odnosze wrażenie, że wychowałeś się w piwnicy o świecie za bardzo nic nie wiesz i notorycznie coś łykasz

Na temat demagogii już się raz wypowiedziałem. A Ty mądralo stoisz nad rozciętymi bebechami, żeby w szmacie występować?
No to po co ta szmata? Nie odpowiedziałeśzakaven pisze: ↑09 lut 2022, 10:49Na temat demagogii już się raz wypowiedziałem. A Ty mądralo stoisz nad rozciętymi bebechami, żeby w szmacie występować?