Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

FreeWay pisze:
04 lut 2022, 22:58
Znam bardzo wielu ludzi zaszczepionych 3 dawkami nie noszących maseczek(pojeby?) bo jak twierdza po to się szczepili by tego nie robić po za tym maseczki sa nie zdrowe zmniejszają dopływ tlenu do mózgu. Za wszczynanie awantury jak najbardziej dotkliwa kara im się należy ale autor tego newsa piętnuje to mniej stanowczo niż to że nie założyli kagańców na ryje , samoloty nie są dezynfekowane po każdym locie wystarczy że osoba zakażona dotknie swoich ust potem podłokietnika fotela i kolejny pasażer tam zasiadający z pewnością się zarazi maseczka tu nie wiele zmienia.
Co za totalna bzdura!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Wystopujcie Panowie nas nie ma tak wielu tutaj. Wróćcie do jakiejś formy konwersacji bo to nie ma sensu. Panowie jesteśmy trade'rami. Spierajmy się ale proszę Was nie obrzucajmy się łajnem
"If music is dying musicians are killing it" - MP

FreeWay

Nieprzeczytany post autor: FreeWay »

Za każdym razem jak coś napisze to on stara się przypiąć mi łatkę płaskoziemcy i wyznawcy teorii spiskowych tylko dlatego że mowie inaczej niż telewizor i śmiem kwestionować opinie "ekspertów" Boli go dupa bo to co pisze jest niespójne z jego wizją świata , wyolbrzymia i przekręca moje argumenty próbując ze mnie zrobić osobę stanowiącą zagrożenie społeczne . Nie mam zamiaru przekonywać nikogo do moich opinii nie ma to sensu w Internetach

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

FreeWay pisze:
05 lut 2022, 01:58
Za każdym razem jak coś napisze to on stara się przypiąć mi łatkę płaskoziemcy i wyznawcy teorii spiskowych tylko dlatego że mowie inaczej niż telewizor i śmiem kwestionować opinie "ekspertów" Boli go dupa bo to co pisze jest niespójne z jego wizją świata , wyolbrzymia i przekręca moje argumenty próbując ze mnie zrobić osobę stanowiącą zagrożenie społeczne . Nie mam zamiaru przekonywać nikogo do moich opinii nie ma to sensu w Internetach
Panowie jesteśmy tu kolegami - nie ma nas wielu - myślę tu o wszystkich. Sprzeczamy się. Ok. Podziały to nie dla nas jebmy politykę dobrze wiecie że nasze niezadowolenie możemy wyrazić tylko w wyborach 2023 to co. Jesteśmy tradera'mi dla nas to są pierdoły, większość populacji w Polsce martwi się o inflację a Wy w kilku tradach sobie ja wyrównujecie. Nie kłóćcie się takie rzeczy

olds

Nieprzeczytany post autor: olds »

FreeWay pisze:
śmiem kwestionować opinie "ekspertów"
Jesteś właśnie przyczyną tej gównoburzy. Wcześniej pisałeś o The Lancet - najpoważniejszym czasopiśmie medycznym wyjątkowo dbającym o wiarygodność.
FreeWay pisze:
01 lut 2022, 00:36
Żaden problem zlecić pismakom artykuł na życzenie jeśli na szprycy zarabia się 100kk $ dziennie
Nie chcesz czytać o swoim obskurantyzmie - nie wypisuj takich rzeczy. W życiu oczywiście trzeba weryfikować szczerość czyichś badań, ale ty akurat nie masz do tego ani kwalifikacji ani możliwości.
Ktoś wcześniej zadał pytanie ilu lekarzy się zaszczepiło. Z danych MZ opublikowanych również w Pulsie Medycyny wynika, że w pełni zaszczepionych jest 144 721 lekarzy, czyli 92 proc. (dane z grudnia, mają obowiązek do marca)

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

ninjaproject pisze:
03 lut 2022, 19:02
Robili badania w amiszowskich społecznościach i 77% wykazało pozytywnie.
Kto? My robili, wy robili czy oni robili? Ach... to pewnie amerykańskie naukowce robili. :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Mocno niepolityczne byłoby żądanie od obywatela zapłaty za kolejną dawkę, więc...zapłacicie ze składek zdrowotnych. Ściślej zapłacimy, nie rząd, tylko my wszyscy.

Ktoś wcześniej zadał pytanie ilu lekarzy się zaszczepiło. Z danych MZ opublikowanych również w Pulsie Medycyny wynika, że w pełni zaszczepionych jest 144 721 lekarzy, czyli 92 proc. (dane z grudnia, mają obowiązek do marca)
https://www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/Inter ... key=BZK9UD

https://wgospodarce.pl/informacje/10721 ... -zalamania

Może zapomnieliście bo nie sądzę abyście nie znali: Gdy ktoś zmusza Cię do czegoś dla Twojego dobra, bierz nogi za pas i uciekaj.
Sobotnie refleksje :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

FreeWay pisze:
Nie przejmuj się głupotami, a co gorsza nie denerwuj się, luźna guma :lol: :564:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Tak dla przypomnienia :lol:
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-kor ... rp_state=1

12.02.2022 Warszawa, godz. 12, Ministerstwo Zdrowia.

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-kor ... rp_state=1

A jak się tam dostać :lol:
A z ciekawostek, to dostałem ostrzeżenie od admina :lol:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

zakaven pisze:
07 lut 2022, 19:35
A jak się tam dostać :lol:
A z ciekawostek, to dostałem ostrzeżenie od admina :lol:
Tak naprawdę redukcja obostrzeń w PL jest wskazana Dania tez to zrobiła. C19 zostanie z nami do dni ostatecznych. Bo już mi się żygać chce jak widzę tego Niedzielskiego. Dla waszej informacji pisał doktorat z:"Kapitał ludzki a polityka fiskalna. System międzypokoleniowego finansowania edukacji z udziałem państwa". Generalna zasada jest taka że doktorat powinien być pracą badawczą.
Ale tu dam STOP. Niedzielski to klasyczna kukła widziałem takich wiele, kariera przez przyklaskiwanie temu kto go wrzuci na piedestał. Nigdy nie otworzyłem przewodu doktorskiego bo uznałem że mój profesor to po prostu kawał chu..ja i do tego pi..dy. jakbym miał kontynuować pracę pod jego kierunkiem bo taka tradycja to bym żygał.

ODPOWIEDZ