za to teraz glupieje czy to gasic czy do bolu trzymac bo jedna szpile w dol przynajmniej to mysle ze zrobia choc 15 k pomacac potem

pisalem rano z lki 0,1`lot mam dyche zysku na te chwile

doradzac nie chce bo wiadomo ,że kazdy gra po swojemu i za swoje pieniądze , wiec decyzje muszą byc samodzielne.XAB pisze: ↑02 lut 2022, 12:35ja przypilnowalem choc szczrze to mialem rozrzuty na 200 pipow ale to w praniu sie wyrownalo bo mam w sumie mocne elki jeszcze z samego dołka
za to teraz glupieje czy to gasic czy do bolu trzymac bo jedna szpile w dol przynajmniej to mysle ze zrobia choc 15 k pomacac potem
pisalem rano z lki 0,1`lot mam dyche zysku na te chwilea mam na nygusie wiecej
![]()
bo tu jest takdoktorek pisze: ↑02 lut 2022, 12:23SZULI moze tak pomiedzy 400,50---4,020szuler pisze: ↑02 lut 2022, 12:09Ty mi powiedz wartosci swojego pivita.
bo się zastanawiam
jak na razie gooool![]()
https://invst.ly/xa62pKURS BID
EUR---USD LLLLL stoje 1,1315 do zamkniecia![]()
z minutek do 30-40 moga jeszcze zatanczyc bo jak wyzej to zacznie sie problem czy nie chca sporo wyzej
bax zabralem ladny zysk za 4 dni i narazie obserwacja i tyle ja nie musze miec caly czas otwarte pozycje
kazdy ma swoja kalkulacje wazne ze dobry zysk graty
Ciekawy wykres, mam to inaczej ale Twoje warte oglądania
to moze pokaz nam bo przeciez wiesz ze chocby ja lubie ogladac twoja wersje i zalozenieTomasz196407 pisze: ↑02 lut 2022, 14:29Ciekawy wykres, mam to inaczej ale Twoje warte oglądania
wszystko sie okaże już niebawem