za to teraz glupieje czy to gasic czy do bolu trzymac bo jedna szpile w dol przynajmniej to mysle ze zrobia choc 15 k pomacac potem

pisalem rano z lki 0,1`lot mam dyche zysku na te chwile

doradzac nie chce bo wiadomo ,że kazdy gra po swojemu i za swoje pieniądze , wiec decyzje muszą byc samodzielne.XAB pisze: 02 lut 2022, 12:35 ja przypilnowalem choc szczrze to mialem rozrzuty na 200 pipow ale to w praniu sie wyrownalo bo mam w sumie mocne elki jeszcze z samego dołka
za to teraz glupieje czy to gasic czy do bolu trzymac bo jedna szpile w dol przynajmniej to mysle ze zrobia choc 15 k pomacac potem
pisalem rano z lki 0,1`lot mam dyche zysku na te chwilea mam na nygusie wiecej
![]()
bo tu jest takdoktorek pisze: 02 lut 2022, 12:23SZULI moze tak pomiedzy 400,50---4,020szuler pisze: 02 lut 2022, 12:09Ty mi powiedz wartosci swojego pivita.
bo się zastanawiam
jak na razie gooool![]()
https://invst.ly/xa62pKURS BID
EUR---USD LLLLL stoje 1,1315 do zamkniecia![]()
z minutek do 30-40 moga jeszcze zatanczyc bo jak wyzej to zacznie sie problem czy nie chca sporo wyzej
bax zabralem ladny zysk za 4 dni i narazie obserwacja i tyle ja nie musze miec caly czas otwarte pozycje
kazdy ma swoja kalkulacje wazne ze dobry zysk gratydoktorek pisze: 02 lut 2022, 13:28bax zabralem ladny zysk za 4 dni i narazie obserwacja i tyle ja nie musze miec caly czas otwarte pozycje![]()
Ciekawy wykres, mam to inaczej ale Twoje warte oglądania
to moze pokaz nam bo przeciez wiesz ze chocby ja lubie ogladac twoja wersje i zalozenieTomasz196407 pisze: 02 lut 2022, 14:29Ciekawy wykres, mam to inaczej ale Twoje warte oglądania
wszystko sie okaże już niebawem
luksus cena