Co tam u Ciebie? Nadal jesteś stetryczałem starym dziadem, czy też ktoś Cię wreszcie bzyknął?
I przeszło?
No nic, ale w czym jest problem? Aleee.zawsze pan zadaje takie pytania?
Google Disk, Dropbox, albo coś innego w tym stylu.zakaven pisze: 25 gru 2021, 10:24 Chciałem Wam wrzucić dobry kawałek ale niestety nie mogę go znaleźć na yt. Mam to na swoim dysku, waży 4,3MB. Jak to zrobić?
Nie dodałem chyba najistotniejszego, że plik ma rozszerzenie .wma i nie chcę go zmieniać. Formatu pliku oczywiście![]()
Wszystkiego dobrego!ninjaproject pisze: 25 gru 2021, 14:14Google Disk, Dropbox, albo coś innego w tym stylu.zakaven pisze: 25 gru 2021, 10:24 Chciałem Wam wrzucić dobry kawałek ale niestety nie mogę go znaleźć na yt. Mam to na swoim dysku, waży 4,3MB. Jak to zrobić?
Nie dodałem chyba najistotniejszego, że plik ma rozszerzenie .wma i nie chcę go zmieniać. Formatu pliku oczywiście![]()
Wesołych i Zdrowych!
Uśmiałem się jak fretkaFreeWay pisze: 26 gru 2021, 18:40 mniejsza o przekaz czyli wylewające się z tej stacji propagandowe szambo takie samo jak w TVPis
Właściwie to liczyłem na merytoryczne argumenty pozwalające mi uświadomić to że mogę nie mieć racji lub poddać analizie swoje poglądy a ty cytujesz kawałek mojej wypowiedzi wyrwanej z kontekstu podsumowanej lakoniczna wypowiedzią jeśli to jest maximum twoich zdolności poznawczych to nie mam o czym rozmawiać , radze dużo czytać nie oglądać tv ,jeśli nie rozumiesz tego co jest napisane to nie odpisuj od razu daj swojemu mózgowi czas , takie zachowania bez żadnej analizy są typowe dla zwierząt hodowlanych dostaje kijem i to wyzwala w nim reakcje
Jesli nie widzisz różnicy pomiędzy TVPiS a TVN to nie ma o czym w ogóle rozmawiać. Jak z płaskoziemcą. Albo antyszczepionkowcemFreeWay pisze: 26 gru 2021, 20:09Właściwie to liczyłem na merytoryczne argumenty pozwalające mi uświadomić to że mogę nie mieć racji lub poddać analizie swoje poglądy a ty cytujesz kawałek mojej wypowiedzi wyrwanej z kontekstu podsumowanej lakoniczna wypowiedzią jeśli to jest maximum twoich zdolności poznawczych to nie mam o czym rozmawiać , radze dużo czytać nie oglądać tv ,jeśli nie rozumiesz tego co jest napisane to nie odpisuj od razu daj swojemu mózgowi czas , takie zachowania bez żadnej analizy są typowe dla zwierząt hodowlanych dostaje kijem i to wyzwala w nim reakcje