Co tam u Ciebie? Nadal jesteś stetryczałem starym dziadem, czy też ktoś Cię wreszcie bzyknął?
I przeszło?
No nic, ale w czym jest problem? Aleee.zawsze pan zadaje takie pytania?
Google Disk, Dropbox, albo coś innego w tym stylu.
Wszystkiego dobrego!ninjaproject pisze: ↑25 gru 2021, 14:14Google Disk, Dropbox, albo coś innego w tym stylu.
Wesołych i Zdrowych!
Właściwie to liczyłem na merytoryczne argumenty pozwalające mi uświadomić to że mogę nie mieć racji lub poddać analizie swoje poglądy a ty cytujesz kawałek mojej wypowiedzi wyrwanej z kontekstu podsumowanej lakoniczna wypowiedzią jeśli to jest maximum twoich zdolności poznawczych to nie mam o czym rozmawiać , radze dużo czytać nie oglądać tv ,jeśli nie rozumiesz tego co jest napisane to nie odpisuj od razu daj swojemu mózgowi czas , takie zachowania bez żadnej analizy są typowe dla zwierząt hodowlanych dostaje kijem i to wyzwala w nim reakcje
Jesli nie widzisz różnicy pomiędzy TVPiS a TVN to nie ma o czym w ogóle rozmawiać. Jak z płaskoziemcą. Albo antyszczepionkowcemFreeWay pisze: ↑26 gru 2021, 20:09Właściwie to liczyłem na merytoryczne argumenty pozwalające mi uświadomić to że mogę nie mieć racji lub poddać analizie swoje poglądy a ty cytujesz kawałek mojej wypowiedzi wyrwanej z kontekstu podsumowanej lakoniczna wypowiedzią jeśli to jest maximum twoich zdolności poznawczych to nie mam o czym rozmawiać , radze dużo czytać nie oglądać tv ,jeśli nie rozumiesz tego co jest napisane to nie odpisuj od razu daj swojemu mózgowi czas , takie zachowania bez żadnej analizy są typowe dla zwierząt hodowlanych dostaje kijem i to wyzwala w nim reakcje