Brawo ty. W końcu zrozumiałeś zasady netykiety.
Jak dla mnie to wystarczy. Nie można mieć wszystkiego.

Brawo ty. W końcu zrozumiałeś zasady netykiety.
Kolejne absurdy!MarioDM pisze: ↑22 lis 2021, 13:32Brawo ty. W końcu zrozumiałeś zasady netykiety.
Jak dla mnie to wystarczy. Nie można mieć wszystkiego.![]()
Polecam to:SEROL666 pisze: ↑22 lis 2021, 23:44Hej. A propos Waszej dyskusji o FIAT money czy ktoś z Was zna czytał jakieś opracowanie, książkę jak to wpłynęło na kraje "bloku wschodniego" (Polski to byłoby świetnie) gdy USA w 1971 zerwało wymienialność dolca na złoto ???
Widzieliście tę stronę ?
https://wtfhappenedin1971.com
Pomysł dobry, bo faktycznie uciec się nie da, a wykorzystać okazję można. Tylko w jaki niby sposób ?
Nie ktoś tylko światowa lewica. A wielkie korpo im w tym pomaga. Dlaczego korpo im pomaga ? Całkiem dobrze wytłumaczył to Ziemkiewicz na swoim videoblogu.
Nie aż taka stara. Zaczęła się bodajże pod koniec lat 80-tych. Czytałem wtedy, że za 30 lat oceany podniosą się o 1 metr (sic!) i zaleją takie miasta jak Amsterdam czy Nowy Jork. 30 lat minęło i nic się nie zmieniło, to jednak nie przeszkadza aby kolejni dobrze opłacani "naukowcy" twierdzili to samo, czyli, że za ileś tam lat w przyszłości grozi nam podniesie się poziomu oceanów.
A czyje są media ? Czyż właśnie nie tych elit ? Skoro tak, to jaki niby miałby płynąć przekaz ?
Też piszesz absurdy.SEROL666 pisze: ↑25 lis 2021, 11:08Globalne ocieplenie klimatu spowodowane przez człowieka to stara ściema.
Kto Pamięta jeszcze Ala Gora ? Według niego Miami powinno być pod wodą od ładnych paru lat.
Zawsze śmieszą mnie zachowania "Elyty" tego świata, która stara się nam wmówić że to dla naszego dobra, ze tak naprawdę są zbawcami tego świata. Takie gówno non stop płynie z medialnego przekazu. Weźmy chociaż prawa do emisji CO2 - notowane na giełdzie ?? To jest hucpa moi drodzy i jak zwykle chodzi o kontrolę - kto komu i za ile.