A to już dosłane przez innego użytkownika forum opinie z Youtube pod jego filmami, które dają do myślenia:
"promujecie typa co mówi na kursach po 2000zł że zarabia na świecach m1 na dźwigniach przez to że był na waszym kanale dałem się nabrać na gówniany kurs a jak zapytałem o zwrot to nikt nie odpowiada, nikogo nie ma, gość jest typowym polskim januszem biznesu co zarabia na frajerach, radzę dokładniej prześwietlać "ekspertów"
"to ten gość co pokazywał wyniki z konta demo i mówił że to konto live? zapomniał tylko że numery ticketów pozycji dla konta demo są inne

"
"Zastanawia mnie jak mozna co miesiac wyciagac taka zblizona kwote 9-12 tys. zl. Zalozmy, ze faktycznie zarabia na tym rynku, a skoro tak, to dlaczego nie korzysta z procenta skladanego?" -to bardzo słuszna uwaga
"tak jak pisałem wcześniej autor bloga nie widział trójkąta na btc- no ale dzis jucz chyba go dostrzegł po tym wybiciu
Radek RygieIski- Klub Tradera
𝚖𝚘𝚐𝚎̨ 𝚑𝚊𝚗𝚍𝚕𝚘𝚠𝚊𝚌́ 𝚝𝚠𝚘𝚒𝚖𝚒 𝚔𝚛𝚢𝚙𝚝𝚘𝚠𝚊𝚕𝚞𝚝𝚊𝚖𝚒 𝚒 𝚍𝚊𝚌́ 𝚌𝚒 𝟻𝟶% 𝚣𝚢𝚜𝚔𝚞 𝚌𝚘 𝚝𝚢𝚍𝚣𝚒𝚎𝚗́(𝚃•ē•𝚕•𝚎•𝚐•𝚛•ā•𝚖)𝙺𝚕𝚞𝚋𝚝𝚛𝚊𝚍𝚎𝚛𝚊" Jak wiemy to G Prawda
"tak na marginesie autorowi sugeruje wrócić do podstaw rysowania kanałów , bo albo trzymamy się kanonów albo możemy dowolnie prowadzić kanały i każdy zobaczy sobie to co chce zobaczyć, - rysując zgodnie ze sztuką całkowicie wychodzi odmienna analiza zwłaszcza jeśli chodzi o wskazane tu wybicie - dla przypomnienia kanał spadkowy jego górną linie rysujemy od najwyższego wierzchołka do szczytu poprzedzającego najniższy dołek - odpierając od razu krytykę proponuje wrócić do klasyki tematu -opracowania chociażby victor sperandeo czy dr aleksander edler"
Pooglądajcie filmiki z osobami które w przeciągu weekendu/miesiąca zostały traderami ( dla początkujących powiem od razu że to ustawka/fikcja - czyste kłamstwo. Tak się nie da)
Kończę ten temat bo już wszystko zostało powiedziane. Jak przeczytaliście coć 1/3 wątku to juz powinniście wiedzieć że trzeba unikać takich szkoleniowców jak niechcecie tracić kasy.
Powodzenia