DayTrading: Piątek 06.08.2021

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 06.08.2021

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

zakaven pisze:
08 sie 2021, 08:50
Cblondyn pisze:
07 sie 2021, 14:17
navik pisze:
07 sie 2021, 01:03

A co jest w Katowicach jutro ?
To chyba o to chodzi. Grupa nieuków robi sobie zjazd. Przypomina mi to zjazd i atak na Kongres USA ;)
https://wiadomosci.wp.pl/slask/antyszcz ... 460615712a
Nie podejmuję polemiki, bo to nie miejsce na to. Nie rozumiem po co negatywne emocje i obraźliwe słowa. Skoro większa połowa polskiego społeczeństwa to dla Ciebie nieuki, to...eot.
Nie ma czegoś takiego jak "większa połowa". Warto to wiedzieć :)
Co do szczepień to ci protestujący może nawet nie wiedzą, że zaraz po narodzinach byli szczepieni jak i będąc dzieckiem. Jesli ktoś w XXI wieku nie rozumie co dają szczepienia jest nieukiem (to tak delikatne określenie)
I jak naliczyłeś tę "większą połowe" to zachodze w głowe? :d

szuler
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: szuler »

To jest nowa kasta lekarz z wykształceniem nie medycznym, która obala naukowców z dziedziny medycyny. Tylko ta grupa pustaków potrafi leczyć i przeprowadzać prawidłowo operacje. Tylko oni potrafią być kosmonautami , jako j edyni woźni wyniosą cię na orbitę. Przypominają mi babsztyle co wyznają czarodzieja z Torunia.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Po pierwsze chyba niektórzy fora tematyczne pomylili. Po drugie Ci "uczeni" nie rozumieją ze inaczej jest być zaszczepionym sprawdzona i przetestowana szczepionka a inaczej wynalazkiem testowanym przez kilka miesiący bez badań dotyczących skutków ubocznych, długości ochrony po szczepieniu, korelacji z innymi lekami, dolegliwościami. "nieuki" po prostu bycie królikiem doświadczalnym zostawiają "uczonym" i oswieconym

A tutaj coś dla "uczonych"
https://fb.watch/6nRhWEq-KX/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Zablokowany