Chyba pogoda zaskoczyla eskimosowKermit pisze: 06 sie 2021, 12:47obecny układn na m1 czy m5 o 14:30 bedzie miał takie znaczenie jak ubiegloroczna pogoda w etiopii dla eskimosówwojtalo pisze: 06 sie 2021, 12:20
No właśnie niby tak, ale obecny układ m1, m5, czy m15 pokazuje, że mają chęć jeszcze to pogłębić. Następny przystanek rzeczywiście byłby 1,177x - 1,178x, ale jak tam pójdziemy to IMO w górę zobaczymy co najwyżej retest obecnych poziomów. Przynajmniej na razie. Szpileczki przy flagach to raczej od drugiej strony są.![]()
DayTrading: Piątek 06.08.2021
-
JohnyEnglisz
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 06.08.2021
Jeszcze trzymam eski, ale na h1 mam sygnał na up, na h4 jeszcze nie, ale niewiele brakuje.
Aczkolwiek dzisiaj piątunio, więc może wszystko wejść w poziom.
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
a co ma byc dalej...dolna banda trojkata i Quasimodo na indexie dolara... krotki termin z waskimi SL wyleszczony jak to ktos napisal , sredni i długi termin nawet nie ruszony bo SL tam jest ponizej 1.17 napewno dla pozycji Lwojtalo pisze: 06 sie 2021, 16:07 Ja też się bałem, ale niepotrzebnie przełamałem swój strachPytanie co dalej?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
JohnyEnglisz pisze: 06 sie 2021, 16:28Chyba pogoda zaskoczyla eskimosowKermit pisze: 06 sie 2021, 12:47wojtalo pisze: 06 sie 2021, 12:20
No właśnie niby tak, ale obecny układ m1, m5, czy m15 pokazuje, że mają chęć jeszcze to pogłębić. Następny przystanek rzeczywiście byłby 1,177x - 1,178x, ale jak tam pójdziemy to IMO w górę zobaczymy co najwyżej retest obecnych poziomów. Przynajmniej na razie. Szpileczki przy flagach to raczej od drugiej strony są.
obecny układn na m1 czy m5 o 14:30 bedzie miał takie znaczenie jak ubiegloroczna pogoda w etiopii dla eskimosów![]()
![]()
![]()
Jak co roku
PiS forever
Eduardo wychodzi mi pi razy oko, jak Tobie, natomiast nie mam wizji co z los cablos. Tyż powinien spadać stąd, a nie chce. Jak to widzisz/widziciie?Kermit pisze: 06 sie 2021, 16:29a co ma byc dalej...dolna banda trojkata i Quasimodo na indexie dolara... krotki termin z waskimi SL wyleszczony jak to ktos napisal , sredni i długi termin nawet nie ruszony bo SL tam jest ponizej 1.17 napewno dla pozycji Lwojtalo pisze: 06 sie 2021, 16:07 Ja też się bałem, ale niepotrzebnie przełamałem swój strachPytanie co dalej?
3maj się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Zatem UP? U mnie co najmniej 1,1750Kermit pisze: 06 sie 2021, 16:29a co ma byc dalej...dolna banda trojkata i Quasimodo na indexie dolara... krotki termin z waskimi SL wyleszczony jak to ktos napisal , sredni i długi termin nawet nie ruszony bo SL tam jest ponizej 1.17 napewno dla pozycji Lwojtalo pisze: 06 sie 2021, 16:07 Ja też się bałem, ale niepotrzebnie przełamałem swój strachPytanie co dalej?
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
ciężko urywa
edek na długim terminie moze miec cel nawet w okolicach 1.27 patrzac na trend, ale ktory z 3 scenariuszy sie zrealizuje bykom ciezko powiedziec bo bawia sie grubo i falszywki moga byc niemałekrab29 pisze: 06 sie 2021, 16:48
Eduardo wychodzi mi pi razy oko, jak Tobie, natomiast nie mam wizji co z los cablos. Tyż powinien spadać stąd, a nie chce. Jak to widzisz/widziciie?
3maj się
https://www.tradingview.com/x/JJFdnNNJ/
https://www.tradingview.com/x/W9sVIjT3/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Podziękował Panie Kermit.
Spokojnego weekendu
Spokojnego weekendu
wzajemnie