otóż to...jak ma byc flaga to raczej poziom powinna trzymac bo szpileczki to albo na gorze przy takiej fladze albo jesli na dole to przy ostatecznym wybiciu
DayTrading: Piątek 06.08.2021
Re: DayTrading: Piątek 06.08.2021
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit racja, nie mniej jednak - osuwamy się. Jeżeli w górę, to pewnie to 1,18 i tak liźniemy dla zasady. Co do ADP zaś, często jest rozbieżne więc tu bym się nie sugerował w ogóle. Co do flagi - właśnie nam lekko się kruszy...
Ostatnio zmieniony 06 sie 2021, 13:05 przez wojtalo, łącznie zmieniany 1 raz.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
lizniecie 1.18 to nie jest szpila
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
usd/pln
3,899 lub 3,95 ?
3,899 lub 3,95 ?
Ciekawe, czy przez 1h będziemy sobie na 1,18 czy zejdziemy niżej...
pzdr
w.
w.
To na tyle ze wzrostów...
pzdr
w.
w.
Pisałem dzisiaj rano gdzie idą 1.177. Ja już w l. To było totalne zniszczenie grających i widzących L. No mercy dla AT.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2021, 14:56 przez Sinus, łącznie zmieniany 2 razy.
PiS forever