olds pisze: ↑05 sie 2021, 10:15
Sposób argumentacji typowy dla trolli szkolonych w sianiu dezinformacji i niepewności...
...Przypisywanie zwolennikom szczepień sympatii propisowskich czy otumanienie propagandą TVP jest skur...em. I to tyle - EOT.
Nikomu nic nie przypisuję i w dupie mam czy jesteś pisu, gisu, zusu czy z wc i czy po robocie robisz loda bezdomnemu, żeby koleś poczuł się lepiej - ale faktem jest, że gadasz jak telewizor i sam się w ostatnim poście do tego telewizora przypisałeś.
Na kilka moich wątpliwości co do stosowania preparatu wprost stwierdziłeś, że: "
Waszym celem jest destabilizować, zadymiać, wrzeszczeć a ostatecznie napadać na lekarzy, ratowników, punkty szczepień. Im dalej na wschód tym was więcej i wcale mnie to nie dziwi, bo na pytanie qui bono mamy prostą odpowiedź - Rosja.
Wcześniej coś o ruskich teraz dowiaduję się, że jestem typowy trol i to w dodatku szkolony (co ty tam sobie zapodałeś?).
I teraz jeszcze ryczysz, bo ubzdurałeś sobie, że ktoś do czegoś cię "przypisał"? Skąd ty bierzesz takie wnioski?
Nigdzie nie pisałem, że jesteś pisowiec
czy żeby się szczepić czy nie szczepić - to indywidualna sprawa i decyzja i lata mi to kalafiorem co zrobisz ze swoim ciałem czy życiem.
Nie pisałem też, że jestem przeciwny szczepionkom - mam wątpliwości co do tego konkretnego preparatu.
Napisałem wprost: że uważam cie za zdrowo jebniętego skoro całe żale świata skupiasz na niezaszczepionych. Czego w tym zdaniu nie rozumiesz?
==========
"Wszelkie ruchy anty szczepionkowe (szczególnie posuwające się do aktów przemocy)": masz na myśli tą szopkę w Grodzisku?
Widziałeś film z zajścia ale od początku? Jest jeszcze w necie pełna wersja - poszukaj sobie.
W skrócie: jakieś grube babsko pcha się na siłę do pomieszczenia gdzie szczepią, ochroniarz mówi, że jest już
w środku ponad 20 osób i nie ma miejsca i trzeba poczekać - i tej części nie ma w wersji TVP a relacja zaczyna się od: ona zaczyna drzeć mordę, że ją tłuką a właściwie odpychają, ona dalej się pcha na chama, potem wywraca się i udaje, że nie żyje a jacyś kolesie zaczynają robić zadymę. Żałosny teatrzyk dla małych rozumków.
Imo: kopa w dupę głupiej babie, jakaś porządna grzywna i będzie spokój.
A potem ten "quasi atak terrorystyczny": zamaskowany koleś na rowerze z plastikową bańką z benzyną podpala okienko w kontenerze ze szczepionkami - no cóż jaki kraj tacy terroryści.
==========
Przykład z Gibraltarem - mało reprezentatywny? 99% wyszczepienia za mało? Podwójną dawką? Chyba sobie żarty robisz.
==========
Moje pytania/wątpliwości są nierozsądne - a twoje linki to poważne materiały wyjaśniające wątpliwości? Poniżej masz TYLKO DWA pytania odnośnie tych "niewątpliwych materiałów".
Pierwszy link do poważnego materiału:
badania przeprowadzone przez producentów preparatów, niepotwierdzone żadnymi późniejszymi badaniami - i czego to ma dowodzić? Że przez 13 tygodni było ok?
A co potem?
Drugi link do poważnego materiału - super:
artykuł twierdzi, że "szczepionki"
są skuteczne na dwa warianty kowida: B.1.1.7 (ok 90%) i B.1.351 (ok 70%).
Na DWA - a co z pozostałymi wariantami? Np. wariant C.37?
A będzie to:
https://www.newsweek.com/lambda-covid-v ... ce-1615668 (dzizas i co teraz!!!), patkowski wysypał się w wywiadzie, że będzie zamykanie gospodarki (w zeszłym roku w okolicach lipca gadał to samo), niedziel wczoraj zapowiedział restrykcje jak zakażenia (nie zachorowania, hospitalizacje czy zgony) czyli pozytywne testy będą w okolicach 1000 dziennie.
Imo - będziesz siedział na dupie w domu (nie w kinie) na jesiennym lokdałnie i czekał na trzecią, czwartą lub piątą szprycę i nie będzie miało żadnego znaczenia ile osób się "zaszczepi". Może wtedy zaczniesz łączyć kropki...
I serdecznie sobie życzę, żebym się mylił.
Do jesieni.
=====
I eot pernamentny.
Możesz kłuć ramię i dupę trzy razy dziennie, kąpać się w tym preparacie i ładować doodbytniczo - nic mi do tego.
Ale powtórzę jeszcze raz - mam wątpliwości co do tego konkretnego preparatu i do osób, które jak ty namawiają do "szczepień", sadzą się do niezaaplikowanych i pozwoliłem przedstawić je w tym temacie.
ps:
Jesteś książkowym przykładem jakiegoś psychola, fanatyka - w tym przypadku tego preparatu.
Jakakolwiek gadka z wami wygląda mniej więcej tak:
pytanie: nikt nie bierze odpowiedzialności za działanie tego preparatu - nie jest to dziwne?
odpowiedź: piszesz głupio ty ruski szkolony trollu, antyszczepionkowcu, terrorysto, siałbyś tylko dezinformacje, destabilizacje i będziesz napadał na lekarzy i punkty szczepień (to luźne cytaty z olds'a).
Zdrówka.