Panie, Panowie, Szanowni Państwo,
W tej doniosłej chwili nadszedł czas zakończenia naszych igrzysk, które odbywały się w tym niełatwym czasie pandemii. Bez wątpienia wpłyneło to na naszych zawodników, którzy rywalizowali bez udziału publiczności. Nikt nie odniósł się do rywalizacji w żurnalu. Rywalizacja trwała do samego końca. Do ostatniej chwili nie było wiadomo którzy zawodnicy staną na podium. Ale w tej chwili rozstrzygnięcie jest znane. Uroczyście ogłaszam. Wyniki są następujące:
1 miejsce - złoty medal - krab29
2 miejsce - srebrny medal - sardo nunspa
3 miejsce - brązowy medal - guccon
Gratulujemy wszystkim uczestnikom, a szczególnie osobom które zajęły miejsca na podium. Może kilka wniosków dotyczących ogółu uczestników forum na podstawie rezultatów uzyskanych przez olimpijczyków:
1. Wszyscy na tym forum zarabiają.
2. Średni roczny zysk forumowicza to 20% - dużo mi niestety do tego brakuje.
3. Zyski forumowiczów są powyżej lokaty czy inflacji, więc w sumie się to opłaca.
Za namową forumowicza Świeżaka44 biorę udział w konkursie:
http://tradinghydepark.pl/ztc/
Głupia sprawa, ale nie wierzyłem, że mogę wyjść do przodu i start liczony jest z uwzględnieniem stratnych pozycji które byly otwarte w momencie zmiany ustawien startu konta. Pisałem o tym wyżej. Szkoda, bo było by parę procent więcej. Cóż, takie warunki przyjąłem i nie ma co dalej dyskutować. Ogólnie to widzę, że gracze wpłacili 2k-3k zł i grali na dwa uda. Jednego dnia +100%, drugieego +200%, a trzeciego -100%. Ogólnie patrząc na zysk to moja kwota zajmuje 3 miejsce. O wnioskach które mi się nasuwają na temat potencjału graczy nie będę pisał. Ten konkurs kończy się 31 lipca - zobaczymy czy będę na plusie. Jest szansa, bo mogę trochę stracić. No i jaki wynik osiągnie Świeżak44? Ma nową metodę i może kosić kasę kosiarką. Na tę chwilę zawodnik Świeżak44 oficjalnie nie przyznał się pod jakim nickiem występuje w tych zawodach, więc nie mogę podać jego pozycji. Ogólnie mogę tylko stwierdzić, że ekipa nawiego dzielnie walczy w konkursie.
Jeśli ktoś z nawiego bierze udział w tym konkursie incognito to proszę mi napisać na pw, "bom ciekawy".
Jeśli zbierze się min. 10-15 osób to jestem gotowy uczestniczyć w II Igrzyskach Nawigatora. Można też zorganizować Paraolimpiadę (Igrzyska Demonów), też jestem gotowy wziąć w nich udział, pod warunkiem uczestnictwa min. 10-15 osób. Inaczej nie ma to sensu. Oczywiście wszyscy podpięci.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!