Napiszę listę w kolejności postów. Jeśli kogoś obraziłem to przepraszam. Rok się kończy więc lista chętnych wygląda tak:
1. krab29 - jest nowy dowód osobisty, jest założone konto w mbanku, złożony dzisiaj wniosek o mforex. Jak jutro dostanę podpinam i jedziemy.
2. Cblondyn - brak ff lub mfb.
3. FreeWay - brak ff lub mfb.
4. sardo nunspa -
https://www.myfxbook.com/members/sardon ... la/3294315 - Depozyt 1929.48 dolarów. Chyba dobrze to czytam. Pierwszy oficjalny olimpijczyk - gratulacje.
5. ciucma102 - brak ff lub mfb.
6. meylo - brak ff lub mfb.
Termin: 1 styczeń - 30 czerwiec 2021r. Była taka propozycja, przyłączam się.
Kwota: waluta i ilość dowolna, ważne by było wyświetlona jaka.
Granie: Jak kto chce, na czym chce, jaką pozycją chce. Nie ma żadnych zasad, nikt nie musi się tłumaczyć jeśli nie chce. Ignorowanie kibiców spowoduje, że nie będą pisali - to działa. Poza tym polecam ignor. Jeśli ktoś z moich ignorów zgłosi się do zawodów, ignor z mojej strony zostanie zdjęty i zaczynamy od nowa.
Uwaga: TYLKO REALE, PRZECZ Z DEMONAMI. Prośba do demonów o nie spamowanie.
Ilość chętnych na dzisiaj nie jest zabójcza. Na tę chwilę, szansa na medal wynosi 50%. Myślałem, że z DT będzie więcej chętnych. Ach ci bulionerzy.
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!