N T pisze: ↑24 cze 2021, 20:02
navik pisze: ↑24 cze 2021, 19:50
Sinus ja mam teraz pytanie do Ciebie.
Czy Ty zarabiasz na fx ? Piszesz ,że wystarczy 300zł dziennie..... zarabiasz 300zł dziennie ?
A co to w dzisiejszych czasach jest 300zł? ....
300 zł * 21 dni roboczych = 6300 - 19% = 5100. Kurde jeszcze przy takim ryzyku... i takiej inflacji która dalej będzie rosła.... Jeśli ktoś chce z tego żyć to musi celować znacznie, znacznie wyżej bo nie każdy miesiąc da zyski. Czasem oczywiście przyjdzie taki który da za kilka miesięcy ale nie ma reguły. Albo jak ktoś zrobi sobie przerwe, weźmie urlop a w tym czasie pojawią się 4 super sygnały a później posucha przez 2-3 miechy... Jest tyle zmiennych....Zmierzam do tego że obecnie idąc do byle jakiego magazynu dostaniesz 3500 koła netto bez absolutnie żadnego doświadczenia gdzie tylko odbębniasz swoje bez ryzyka z pewną pensją, ubezpieczeniem, emeryturą, programem PPK, opieka medyczną, obiadami, kartami multi sport itd itd vs 5100, niepewne 5100, ryzyko, psycha, utrzymanie rodziny, kredyty itd itd. Nie ma co nawet gdybać.
SINUS prawdopodobnie to malolat bez rodziny i nawet bez psa na utrzymaniu i moze jeszcze mieszka u mamusi
to dla niego 300 zeta dziennie to super zysk
i nawet nie ma pojecia jak widac o zarobkach realnych np kierowcy tira
by robic na fx i zyc w miare dostatnio to moze byc 300 codziennie ale to minimum
a maksimum sobie daruje istotna jest srednia co miesiac
calkiem inaczej podchodzi sie do pozycji majac te 5czy 10 tys zł depo a inaczej majac depo 100k
czy wielokrotnosc
zakladam tylko granie na powiedzmy naszym podworku i dzwignia 1do20 / ja moglbym grac na 1do100 ale odkad zrobili zmiane to gram tylko 1do 20 cxzy czasem do 30
z mojej orientacji ci co zyja i zarabiaja tylko na fx i graja w miare ostroznie staraja sie wyciagac ok 1k dziennie
/pisze o zarobku netto/
i tyle wiekszosc moich znajomych traderow uwaza ze jest juz ok
i kazda wielokrotnosc jest uwazana za bdb zyski / pisze o tych pozycjonujacych z głowa a nie o szalenstwach w stylu albo wszystko albo nic /
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora