o 14400 to ja gadam od wrzesnia 2020r chyba, miał byc na wybory w usa zrobiony ( zaokrąglając , żeby było łatwo zapamietac

o 14400 to ja gadam od wrzesnia 2020r chyba, miał byc na wybory w usa zrobiony ( zaokrąglając , żeby było łatwo zapamietac
pisze bo uwaazam ze 14440 w tym mcu nie ma szans a 14400 to moze jakos wycisnąnavik pisze: 24 cze 2021, 16:00o 14400 to ja gadam od wrzesnia 2020r chyba, miał byc na wybory w usa zrobiony ( zaokrąglając , żeby było łatwo zapamietac) ... a 14440 to juz taki poziom "cymesik" , wyniuniany , wychuchany
![]()
Nawik, czemu jeździsz na dużym, skoro tak super rozgrywasz indeksy. Ciągle poza domem, sikanie w butelkę i ciągła poniewierka??? Przecież wystarczyłoby dziennie żebyś 300 zł robił na forexie i nie musiałbyś jeździć? coś chyba nie tak, jeżeli dalej jeździsz?navik pisze: 24 cze 2021, 16:19 Może nie ma szans , a może są ....kto to wie ?Pożyjemy zobaczymy![]()
A tak poważniej troche , to mysle ze wcale 14440 to nie koniec wzrostów , na wykresie jeszcze jest miejsca w góre hohohoho![]()
No nie przesadzajmySinus pisze: 24 cze 2021, 16:26Nawik, czemu jeździsz na dużym, skoro tak super rozgrywasz indeksy. Ciągle poza domem, sikanie w butelkę i ciągła poniewierka??? Przecież wystarczyłoby dziennie żebyś 300 zł robił na forexie i nie musiałbyś jeździć? coś chyba nie tak, jeżeli dalej jeździsz?navik pisze: 24 cze 2021, 16:19 Może nie ma szans , a może są ....kto to wie ?Pożyjemy zobaczymy![]()
A tak poważniej troche , to mysle ze wcale 14440 to nie koniec wzrostów , na wykresie jeszcze jest miejsca w góre hohohoho![]()
Pamiętamy, doceniamy, gratulujemynavik pisze: 24 cze 2021, 15:48 nasdaq u mnie był/ jest dzis na 14385, jeszcze troszeczke i bedzie 14400 , w sumie to mógłby już klepnąc te 14400... bo aż mi sie na jęzor cisną słowa " A nie mówiłem "![]()
![]()
( żarcik
)
navik pisze: 24 cze 2021, 16:41No nie przesadzajmySinus pisze: 24 cze 2021, 16:26Nawik, czemu jeździsz na dużym, skoro tak super rozgrywasz indeksy. Ciągle poza domem, sikanie w butelkę i ciągła poniewierka??? Przecież wystarczyłoby dziennie żebyś 300 zł robił na forexie i nie musiałbyś jeździć? coś chyba nie tak, jeżeli dalej jeździsz?navik pisze: 24 cze 2021, 16:19 Może nie ma szans , a może są ....kto to wie ?Pożyjemy zobaczymy![]()
![]()
![]()
Sa toalety
![]()
Trafna uwaga . Coś jest nie tak z moją głową, bo nie "trzymam cisnienia"- pisałem już to kiedyś na forum. Jestem w tych 90% niestety jezeli chodzi o zarabianie. Jest spora różnica w przewidywaniu scenariusza jaki sie wydarzy a prawidłowym jego rozegraniu . Cierpliwość to cnota, której mi brakuje. No i też przez prace brakuje mi CZASU na wykresy. ( zaklęty krąg)
Często zaliczam sl , bardzo czesto.
Czemu jeszcze jeżdze ?
Banki, kredyty na dom .... itp itd ...trzeba płacic regularnie , ale już jestem na finiszu "bankowego zniewolenia " , wiec za jakiś czas spróbuje swoich sił na pełny "etat forexowy".
oczywiscie można powiedziec ,że na fx przeciez mozna zarabiac i spłacic wszystkie zobowiazania .... OCZYWISCIE ZE MOŻNA... ja już próbowałem ale nie wyszło . Psycha mi siada. Za duże obciążenie dla głowy
[/quote
cenna wypowiedź, czuję nosem, że szczera. Powodzenia i szerokości. Tak właśnie jest, a nie że ropucha mówi, że edek spadnie i trzeba czekać miesiąc na jego głupie wróżenie, choć miało się zrealizować w ciągu dnia. Takie predykcje to można pisać, myślę że kret wybiera lepiej