Sinus pisze: ↑24 cze 2021, 16:26
navik pisze: ↑24 cze 2021, 16:19
Może nie ma szans , a może są ....kto to wie ?Pożyjemy zobaczymy
A tak poważniej troche , to mysle ze wcale 14440 to nie koniec wzrostów , na wykresie jeszcze jest miejsca w góre hohohoho
Nawik, czemu jeździsz na dużym, skoro tak super rozgrywasz indeksy. Ciągle poza domem,
sikanie w butelkę i ciągła poniewierka??? Przecież wystarczyłoby dziennie żebyś 300 zł robił na forexie i nie musiałbyś jeździć?
coś chyba nie tak, jeżeli dalej jeździsz?
No nie przesadzajmy

Sa toalety
Trafna uwaga . Coś jest nie tak z moją głową, bo nie "trzymam cisnienia"- pisałem już to kiedyś na forum. Jestem w tych 90% niestety jezeli chodzi o zarabianie. Jest spora różnica w przewidywaniu scenariusza jaki sie wydarzy a prawidłowym jego rozegraniu . Cierpliwość to cnota, której mi brakuje. No i też przez prace brakuje mi CZASU na wykresy. ( zaklęty krąg)
Często zaliczam sl , bardzo czesto.
Czemu jeszcze jeżdze ?
Banki, kredyty na dom .... itp itd ...trzeba płacic regularnie , ale już jestem na finiszu "bankowego zniewolenia " , wiec za jakiś czas spróbuje swoich sił na pełny "etat forexowy".
oczywiscie można powiedziec ,że na fx przeciez mozna zarabiac i spłacic wszystkie zobowiazania .... OCZYWISCIE ZE MOŻNA

... ja już próbowałem ale nie wyszło . Psycha mi siada. Za duże obciążenie dla głowy
Ostatnio zmieniony 24 cze 2021, 16:52 przez
navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...