Ktoś miał za dużo jenów w portfelu albo czyta forum i przypolował na mojego SL-a
[GBP/JPY]
Tworzy nam się lekko naciągany gartley. Do tego na pktem D przebiega linia trendu. Na h4 i h1 dywergencje. Można myśleć o shorcie w okolicach 135.15 i stopem 135.95
Ktoś miał za dużo jenów w portfelu albo czyta forum i przypolował na mojego SL-a
Nic czekamy na korektę i wchodzimy dalej. Ładna gwiazdka nad głową zaświeciła.
Dziś dane z japoni, jak narazie wyglądaja pro-yenowo. Patrząc przy danych z USA, te wyglądaja dobrze. Ciekawe wiec gdzie teraz ?
120 ?
Czy tylko 130 ?
Rynki mają już chyba powoli dosć, wiec w koncu znudzi im się drogi yen.
O chyba zaraz 140 padnie....
Juz prawie prawie...
I poszło.
ładny na h4 zrobił się podwójny szczycik, co patrzac na dziennym jest wspierane sygnałami technicznymi, no i do tego znośne dane.
Chyba czas hodować eSy
120 ?
Czy tylko 130 ?
Juz prawie prawie...
I poszło.
ładny na h4 zrobił się podwójny szczycik, co patrzac na dziennym jest wspierane sygnałami technicznymi, no i do tego znośne dane.
Chyba czas hodować eSy
carpe diem & memento mori
Namrasit pisze:Dziś dane z japoni, jak narazie wyglądaja pro-yenowo. Patrząc przy danych z USA, te wyglądaja dobrze. Ciekawe wiec gdzie teraz ?
120 ?
Czy tylko 130 ?
Juz prawie prawie...
I poszło.
Chyba czas hodować eSy
O eskach mówisz chyba krótkoterminowo? po przebiciu lini szyji odwróconego RGR w okolicach 135, zasięg wzrostu mamy do 150 więc jeszcze nie wykonany i możemy mieć teraz korektę do 135 przed dalszą jazdą w górę. No jest jeszcze jedna ewentualność, że się zmieni sentyment do funta i zapomną o tym ORGR. Więc z eskami ostrożnie, chyba że intraday, widząc że nie może przebić wczorajszego szczytu, też wziąłem eskę po 141.50 ale już wywaliłem. Pod prąd gram tylko krótko.
- magictrader
- Pasjonat

http://bossa.pl/analizy/techniczna/elem ... /mlot.html
zgodnie z tym to nie może być młot
zgodnie z tym to nie może być młot