Fale Elliota...
A czy może być tak ?!? Początkowo rysowałem te wykresy tak dla siebie, w ramach treningu, ale jak już je skończyłem, a co mi tam, podzielę się i wrzucę na forum pod ewentualną, mam nadzieję niezbyt ostrą krytykę doświadczonych Elliottowców. Tak mi wyszły te cyferki i literki, inaczej jakoś nie chciały.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Większość ludzi nie ma czasu zarabiać pięniędzy, bo musi pracować, by przetrwać kolejny dzień.
Całkiem rozsądne oznaczeniaexplorer pisze:A czy może być tak ?!?

Jedyne czego się można czepić po pobieżnej analizie to na dziennym w fali 5 fala 4 zachodzi dość znacznie na 1, ale z drugiej strony jeśli uznać to za trójkąt kończący...
Faktem jest, że moje oznaczenia w tym miejscu też nie są idealne.
pozdrawiam Szczepan
- magictrader
- Pasjonat
- krzychoooo
- Stały bywalec
- magictrader
- Pasjonat
- krzychoooo
- Stały bywalec
- magictrader
- Pasjonat
Moje ostatnie podejście, 5 fala się nakłada to już coś
.
Niestety myślałem, że 4 to już piąta i początek ABC i się przejechałem bo 5 to rzeczywiście może być teraz.
Ja tylko chcę wyłapywać 5 fal poszczególnych ruchów i załapać się na ABC. W bardzo szerokiej perspektywie rynku nie rozpatruję
.
W późniejszym czasie, jak nauczę się rozpoznawać rodzaje korekt, to będę chciał się załapywać na 3, a później na ABC
.
Do wiosny 2010 mam czas...

Niestety myślałem, że 4 to już piąta i początek ABC i się przejechałem bo 5 to rzeczywiście może być teraz.
Ja tylko chcę wyłapywać 5 fal poszczególnych ruchów i załapać się na ABC. W bardzo szerokiej perspektywie rynku nie rozpatruję

W późniejszym czasie, jak nauczę się rozpoznawać rodzaje korekt, to będę chciał się załapywać na 3, a później na ABC

Do wiosny 2010 mam czas...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- krzychoooo
- Stały bywalec