No i fajnie.adamkaluza pisze: ↑04 mar 2021, 14:49Nie chce mi się tu z nikim kłócić, szkoda mi czasu. Wolałbym pomóc jak widzę że ktoś jest na dobrej drodzeninjaproject pisze: ↑04 mar 2021, 12:37I to nie ma nic wspólnego z tym, że akurat w tym wypadku widzisz TP po fakcie.
I po fakcie się teraz wymądrzasz, że masz świętego graala.To jedno tylko sprostuje. Twierdzisz że ja to widzę po fakcie? Przecież jak tylko kupił GBP/USD to napisałem posta że zamiast na dolarze trzeba było kupić do jena lub franka bo są słabsze niż dolar.
adamkaluza pisze: ↑03 mar 2021, 11:18zielony_wiatr ja ci nie dam ryby, dam ci wędkę okej?Za każdym razem najpierw przeanalizuj najsilniejsze waluty i najsłabsze. Bardzo dobrze zauważyłeś GBP jest teraz silny, tak jak np AUD. Później znajdź najsłabsze
Bo GBP najsilniejszy do jakiej waluty najbardziej będzie rósł? Do najsłabszej oczywiście! Teraz jen albo Franek
I wtedy szukasz wejścia w trend na swój sposób
Jeśli trend będzie kontynuowany zarobisz, jeśli się akurat skończy trudno, na kolejnym zarobisz
Powodzenia
![]()
I nie widzisz, że przed faktem nadal nie wiedziałeś?
Nie rozumiesz, że to ty tworzysz sobie hipotezy, których nie jesteś w stanie udowodnić rzetelną metodą naukową?
Nie mówię tu o oczywistych zależnościach walutowych.