Wiesz ja niezbyt chetnie takie wykresy rysuje bo po prostu jestem słaby w te klockii nie potrafie fachowo je obronicwojtalo pisze: 21 lut 2021, 10:17 XAB zaskoczyłeś przyznam szczerze, trochę mi to z indeksem dolara nie współgra, poza tym wg mnie jesteśmy trochę w powietrzu na ED i powinniśmy przynajmniej trochę jeszcze zjechać, ale co tam, jutro się okaże...
lepszy jest na pewno Tomek moze ktos jeszcze jest z tego dobry ale jesli to tu się nie wypowiada
moze popros TOMKA on ci to albo fachowo rozjasni albo zaneguje
pisalem ja calkiem inaczej to rozrysowywałem ale rynek poszedł w gore i to za bardzo zauwazalnie
dlatego uwazam ze dobrze teraz wykreslilem zas czy to gra z indeksem dolara nie wiem bo i z indeksem tez roznie bywa
I JAK PISZESZ TROCHE ZJECHAC TO AKURAT przeszkod nie ma struktury to nie rusza
piszesz o drobiazgach /ja wyraznie zaznaczam jestesmy na zoltel bc to ruch na 1,207np temu nie przeszkadza
ale to gierki w srodku

, za proste to w odbiorze wiec moze wykombinuja jeszcze wałek by byczkow dymnac na depie
, za proste to w odbiorze wiec moze wykombinuja jeszcze wałek by byczkow dymnac na depie  albo choc do 3,72 to wtedy by wyrysowali mozliwego rgra gdyby spadalo
  albo choc do 3,72 to wtedy by wyrysowali mozliwego rgra gdyby spadalo