DayTrading: Piątek 19.02.2021

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 19.02.2021

Nieprzeczytany post autor: XAB »

wojtalo pisze:
21 lut 2021, 10:17
XAB zaskoczyłeś przyznam szczerze, trochę mi to z indeksem dolara nie współgra, poza tym wg mnie jesteśmy trochę w powietrzu na ED i powinniśmy przynajmniej trochę jeszcze zjechać, ale co tam, jutro się okaże...
Wiesz ja niezbyt chetnie takie wykresy rysuje bo po prostu jestem słaby w te klockii nie potrafie fachowo je obronic
lepszy jest na pewno Tomek moze ktos jeszcze jest z tego dobry ale jesli to tu się nie wypowiada
moze popros TOMKA on ci to albo fachowo rozjasni albo zaneguje
pisalem ja calkiem inaczej to rozrysowywałem ale rynek poszedł w gore i to za bardzo zauwazalnie
dlatego uwazam ze dobrze teraz wykreslilem zas czy to gra z indeksem dolara nie wiem bo i z indeksem tez roznie bywa
I JAK PISZESZ TROCHE ZJECHAC TO AKURAT przeszkod nie ma struktury to nie rusza
piszesz o drobiazgach /ja wyraznie zaznaczam jestesmy na zoltel bc to ruch na 1,207np temu nie przeszkadza
ale to gierki w srodku
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

EURUSD
wykres dzienny
oczywiscie moim zdaniem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

szuler
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: szuler »

Misiek712
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Misiek712 »

Żaba pozycje w piątek zamknięte czy zostawione ?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

grasz to co rynek robi a nie to co bys chciał by było
dolce m5 na razie jeszcze trzymam bo klin popytowy niby nie domkniety ale moze wyjda
a jak nie to bp bo mam 1,2 vlotlki /slki sa zabezpieczone nad lekko a srednia 3,6924
https://iv.pl/image/dolce.GtZEQT4
podobnie z skami na eur/dol na systemiku sa 2 ale slki na zero :568:
/u mnie to rzadkosc bo raczej gram bez slki/ :(
ale jeszcze licze na jakiegos fejka i zejscie edka nizej 1,21 bo to u nich normalka :), za proste to w odbiorze wiec moze wykombinuja jeszcze wałek by byczkow dymnac na depie :568:
poprawilem ramki na krotkiej na dolcu i ta 4 moze pojsc jeszcze do zielonej linii
bo kto im zabroni / ja jestem za :P albo choc do 3,72 to wtedy by wyrysowali mozliwego rgra gdyby spadalo
https://iv.pl/image/dolll.GtZEtIe
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Zablokowany