DOLARY poszly do zyda po 37150doktorek pisze: ↑20 lut 2021, 09:14BAX zona wrocila ze nie masz czasuXAB pisze: ↑20 lut 2021, 08:33WestWorld
a ty jak zwykle masz problemy z odczytywaniem tego co ja tu pisze
Gdzies ty wyczytał o jakis? gigantycznych spadkach teraz o ktorych ja niby pisze? NIE WIEM
chyba ci sie przyśniły , Cały czas sugeruje ze zrobia jeszcze do konca m-ca małą falkę w dół i potem do gory
a 4100 to niedlugo bo w marcu wg mnie
https://iv.pl/image/sp500dluga.GtIQSgr
kowal
jesli to taki uklad to podaz ale rynek jest w sumie wzrostowy wiec? mozna rozne formacyjki wykreslic
bede mial czas to cos wyrysuje![]()
DayTrading: Piątek 19.02.2021
Re: DayTrading: Piątek 19.02.2021
Doktorek, sądzisz że lepiej nie będzie w tygodniu? Mam trochę realnych i nie wiem czy trzymać.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
A jak na 1,19 to jeszcze lepiej... 

pzdr
w.
w.
a ze teraz falkami rynek robi 3AB i teraz jest na bc a to c troche potrwa wiec sprzedaza dolara zajmiemy sie terminowo jak rynek osiagnie c czyli B i zacznie robic 3BC czyli w sumie 4ke
to sprzedaz terminowa zas sprzedaz na krotko jest oplacalna na kazdym podbicu nawet o grosz tylko
ze trzeba zakup zrobic jak rynek skonczy to 3B lub jak bedzie konczyl
mysle ze to jasne proste i zrozumiale

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jak to mi kiedyś pewien doktor na polibudzie powiedział - panie, bez rysunku to ja nic nie widzę! 

pzdr
w.
w.
OK w takim razie zagraj w kółeczka
niebieskie to kupuj dolary a czerwone sprzedaj
to dziennywykres
https://iv.pl/image/eddzienny.GtZ5QdU
to tylko projekcja bez czasowek bo akurat na tym sie nie znam i nie umiem wykreslac czasu zajecia jakiegos punktu
i wiadomo wszelkie wyjscia i zmiany sa zawsze mozliwe
chocby wyjscie rynku nad 3ke zmienia całkowicie

ale dzis to gramy co widać

i to samo jest na dzis rynek w tej chwili robi zółte abc tu tez mogą byc zmiany bo chocby to c ? moze skonczyc sie nizej //to zalozenie z falek i zasięgi tez z falek na dzis //
i co

Zaś wszelkie gierki w srodku sa dla gry terminowej nie istotne bo mozesz kupowac jak robi to doktorek codziennie tylko musisz miec odbior nawet na grosz czy 2 znasz srednia dolce na dzis
bo cena 3,7150 to tylko odbiorca, bo ty gora 3,7 bys dostał na dzis
Dolar USA USD kup 3.70 --sprzed 3.72 kantory
/wiec gora 3,7050/
pytał ktos czy dalej widzę 1,19 no to pokazuje co widze a byl taki moment ze widziałem
najpierw 1,19 fakt dlatego zawsze trzeba isc za rynkiem a nie kombinowac
tak samo jeszcze teraz widze 3 falke spadkowa na indeksach ale juz wlaczam kontrolke bo moze byc plytsza niz zakladalem na początku mca
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kowal
kabel trend to trend i tu zartow nie ma
rynek moze na krotko jakas korekte w bok ale zasiegi sa sporo wyzej niz widac na wykresie
https://iv.pl/image/funciak-na-h3.GtZ5TL1
i szkoda tu sie bawic w minutki
zalecam wycofac sie przy pierwszej okazji z esek i tyle bo to twoja kasa i ty decydujesz
ja widze wzrosty pap
to co moze istotne to rynek zareagowal w 2018 na poziom
1,3995
i na 1,4025 jest 161,8fb
ja mam ciut inaczej fbp u mnie przeszli 100 proc i ida na 138cel pierwszy
kabel trend to trend i tu zartow nie ma
rynek moze na krotko jakas korekte w bok ale zasiegi sa sporo wyzej niz widac na wykresie
https://iv.pl/image/funciak-na-h3.GtZ5TL1
i szkoda tu sie bawic w minutki
zalecam wycofac sie przy pierwszej okazji z esek i tyle bo to twoja kasa i ty decydujesz
ja widze wzrosty pap
to co moze istotne to rynek zareagowal w 2018 na poziom

i na 1,4025 jest 161,8fb

ja mam ciut inaczej fbp u mnie przeszli 100 proc i ida na 138cel pierwszy
Nie ma chyba lepszego momentu aby zgolic leszcza po calosci..... a tu d-blada....

XAB zaskoczyłeś przyznam szczerze, trochę mi to z indeksem dolara nie współgra, poza tym wg mnie jesteśmy trochę w powietrzu na ED i powinniśmy przynajmniej trochę jeszcze zjechać, ale co tam, jutro się okaże...
pzdr
w.
w.