doktorek jak miales tyle pozycji na edku to trzeba bylo ostatnia zabezpieczy i zostawic. IMO szykuje sie na dolarze cos grubszego. Cisneli na parach dolarowych tak jakby chcieli zajac jak najlepsze pozycje przed wodospadem... Intuicja mi podpowiada ze dzis bedzie jeszcze niezla zabawa
Tak myslalem zeby 1 zostawic
to teraz juz wiem czemu ty tak tu z cicha siedzisz i nic nie piszesz tylko kosisz sianko
u mnie dzisaj slabo bo indeksy troche w gore podeszly
jakie to koszenie ryzyko bardzo duze a zyski slabiutkie
fakt
jak daxa nie pukam ski skoro mam ski po 14150 bo dla mnie to bez sensu
jedynie us30 robie bo sa pod szczytem i moimi skami
Ostatnio zmieniony 19 lut 2021, 15:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
przewiduje ktos ze edek zamknie tydzien poniżej 1.21?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja jestem za nizej 1,21
widziales pokazywalem tez gasilem daxa w tych okolicach ale prawie lota jeszcze mam 0,7
to dzis nie zarabia i to samo nasdaq mam13902 i sp500 mam jeszcze 10 ktr z 3957
zysk ciut na razie uciekl
ja jestem za nizej 1,21
widziales pokazywalem tez gasilem daxa w tych okolicach ale prawie lota jeszcze mam 0,7
to dzis nie zarabia i to samo nasdaq i sp500 mam jeszcze 10 ktr z 3957
zysk ciut na razie uciekl
pytalem czy zamykasz jak bylo w okolicach 13880
nie pamietam co odpowiedziales
nie musisz pamietac
bo pokazywalem wykresowy
teraz mam 1ktr a takich pozycji nie mialem tylko 3ki i nie jeden dax a kilka
to co mam to juz resztki
mi by kabel nizej 1,40 bardziej dzis pasowal ale edek tez moze byc bo musze na kablu dt pukac
Ostatnio zmieniony 19 lut 2021, 15:55 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.