chapeau bas BAXio
chyba beda te twoje spadki o ile to nie standardowa podpierducha pod fed dzis.
Nie pamietam kiedy $ rosły po fedzie.
DayTrading: Środa 17.02.2021
Re: DayTrading: Środa 17.02.2021
post1003573.html#p1003573
IMO dla obecnych S cel osiągnięty, w sumie 200pipek. Po mału przychodzi czas na korekte. Spodziewam się cofnięcia z okolic wsparcia 1.2030-2010, nawet do 1.208 i potem jeszcze jeden ruch w dół.

IMO dla obecnych S cel osiągnięty, w sumie 200pipek. Po mału przychodzi czas na korekte. Spodziewam się cofnięcia z okolic wsparcia 1.2030-2010, nawet do 1.208 i potem jeszcze jeden ruch w dół.

a mialo niby spadkow nie byc ha ha hs

10 dni o tym cwierkam ze indeksy spadna i wazne jest nie to co teraz ale ile spadna jeszcze

QSUS SPOKOJNIE JAK NA WOJNIE
i graty bo chyba tylko ty wytrzymales cisnienie na skach

idziem na 1,18xxxx a czy dojdziemy to sie zobaczy bo 1,19xxx tez moze byc dolar wtedy ze 3,8 bylby
a to pasuje
tomasz jakby co to dolozylem 2ski na us30 pod to otwarcie na 54x na us 30 i pasuje
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na raie to ledwo luke zamkneli sp500 i nadal w kanaliku... musi pojsc jakis sygnał bo inaczej nic z tego.
pozycje teraz
czy ktos ma jakis problem ze spadkami widzac moje zk
bo ja mam powazny
IM pozniej kasuje tym wiecej zyskuje
skroty
https://iv.pl/image/pozycje-teraz.Gtts20r
zostaje 1ktr na kasowy us30
1lot na usd/pl i pol lota edek bo edka scialem gdyz mi gwno zawislo na 57
1ktr na nasdq
1ktr na us30 marcowy
dax cze juz BE moze bede tu lki stawial
ufff i mozna odpoczac wrezcie i depo luzne i wiecie co
to byl kolejny juz bardzo mily dzien pap do fedu
czy ktos ma jakis problem ze spadkami widzac moje zk
bo ja mam powazny
IM pozniej kasuje tym wiecej zyskuje
skroty
https://iv.pl/image/pozycje-teraz.Gtts20r
zostaje 1ktr na kasowy us30
1lot na usd/pl i pol lota edek bo edka scialem gdyz mi gwno zawislo na 57
1ktr na nasdq
1ktr na us30 marcowy
dax cze juz BE moze bede tu lki stawial
ufff i mozna odpoczac wrezcie i depo luzne i wiecie co
to byl kolejny juz bardzo mily dzien pap do fedu
Ostatnio zmieniony 17 lut 2021, 15:50 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pisalem ze jeszcze z 30 pipsow moze zejsc bo index dolara mial miesjce. Ja tam po 1.2035 otworzylem i SL 1.2015. TP open i zobaczymy co z tego sie wykluje
zalozenie bylo git graty a zwlaszcza za tekst ze ze 30 pip moze spasc bo na poczatku bralem b,male lki
tez lke zostawilem na dt z 1,20343 polowka jest
Ostatnio zmieniony 17 lut 2021, 15:53 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzisz Kermit, bo ja się nie do końca nadaję do tego... mówię całkiem poważnie. Ale coś trzeba robić.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
wreszcie choc na wykres da sie odpoczac
https://iv.pl/image/zostalo.GttuiJr
wojtek marudzisz
idzie ci calkiem dobrze
tu sa w wiekszosci ci co sie docierali a z 5-10 lat i wiecej
to niektorych straszny problem bo uwielbiaja trzymac pozycje na sile bo kiedys spadnie albo urosnie
a tego nie wolno robic
a ty robisz to co trzeba bo w koncu piszesz co robisz to wiem
grasz dt na dziennym to graj az poczujesz blusa
a jak chcesz poprobowac sie z daxem czy us30 to niestety ale tylko mozesz na demo
z miesiac bo on bolesnie leczy specow z wiary w miliony
na systemiku na zk jest 23 i nie pokaze hA HA HA
JESZCZE JEDNO ZEJSCIE I PO BALU BEDZIE
https://iv.pl/image/zostalo.GttuiJr
wojtek marudzisz
idzie ci calkiem dobrze
tu sa w wiekszosci ci co sie docierali a z 5-10 lat i wiecej
to niektorych straszny problem bo uwielbiaja trzymac pozycje na sile bo kiedys spadnie albo urosnie
a tego nie wolno robic
a ty robisz to co trzeba bo w koncu piszesz co robisz to wiem
grasz dt na dziennym to graj az poczujesz blusa
a jak chcesz poprobowac sie z daxem czy us30 to niestety ale tylko mozesz na demo
z miesiac bo on bolesnie leczy specow z wiary w miliony
na systemiku na zk jest 23 i nie pokaze hA HA HA
JESZCZE JEDNO ZEJSCIE I PO BALU BEDZIE