Pacifica Group

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Fifi2016
Bywalec
Bywalec

Re: Pacifica Group

Nieprzeczytany post autor: Fifi2016 »

Niestety oni nie odbierają telefonów!
Ale proszę próbować
+44 7307 294064 whatsapp
+4930726111908 tel.
I prosze nie zapominać nr. Tel. Można hackowax i dowolnie generować, jak kolega wyżej napisał dobra grupa jeśli nie mafia jest zabezpieczona na hackowanie zwrotne.

siwy660
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: siwy660 »

Podam policji te numery może coś uda się ustalić.

QuilanVoss
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: QuilanVoss »

spaw.seba@vp.pl pisze:
12 lut 2021, 12:38
QuilanVoss pisze:
12 lut 2021, 12:03
siwy660 pisze:
11 lut 2021, 23:57
Również dołączam się do pozwu. Kowalski wydzwania i się kłócimy. Teraz już jadę z nim twardo. K....i h..... się sypią. Jest góra bo.ma mój hajs ale mam frajdę że głupi się ludzi i ja gram na zwłokę.
Z jaką kancelarią robicie pozew? Ja robię z antyportalem.

tez chcialem z antyportal , podjeli sie juz Twojej sprawy?
Tak. Mam nadzieję że uda się odzyskać choć część pieniędzy, choć szanse są że tak powiedzieć słabe :/ 60K się poszło walić, a co najgorsze to nie były moje oszczędności! To był kredyt. Jak się nie uda to będę spłacał kilka lat (chyba że pojadę za granicę), a jak ktoś wcześniej powiedział, jak przelali na wyspy marshalla czy inne kajmany to dupa

QuilanVoss
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: QuilanVoss »

siwy660 pisze:
16 lut 2021, 12:32
Rozmawiałem z policjantem od takich tematów. Powiedział krótko jeśli kasę wyprowadzili gdzieś np: na wyspy marszala to nie odzyskamy nic. Zanim zainwestujecie w detektywów kolejne tysiące sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy warto. Ja zgłosiłem sprawę policji dwa tygodnie temu i dopiero dziś dzwonił Pan policjant w sprawie ustalania adresów IP nadawców wiadomości.
Ja mam prośbę do tych co jeszcze mają z nimi kontakt. Wiem że to niemożliwe ale gdyby się komuś udał o zdobyć jakiś nr telefonu do nich. Z tego nr co dzwonią policja nic nie ustali.
Też jestem w dramatycznej sytuacji, 60 tysięcy kredytu. Jest jakaś nadzieja? Nie da się odzyskać tej kasy nawet z wysp marshalla?

Fifi2016
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fifi2016 »

QuilanVoss pisze:
16 lut 2021, 18:34
siwy660 pisze:
16 lut 2021, 12:32
Rozmawiałem z policjantem od takich tematów. Powiedział krótko jeśli kasę wyprowadzili gdzieś np: na wyspy marszala to nie odzyskamy nic. Zanim zainwestujecie w detektywów kolejne tysiące sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy warto. Ja zgłosiłem sprawę policji dwa tygodnie temu i dopiero dziś dzwonił Pan policjant w sprawie ustalania adresów IP nadawców wiadomości.
Ja mam prośbę do tych co jeszcze mają z nimi kontakt. Wiem że to niemożliwe ale gdyby się komuś udał o zdobyć jakiś nr telefonu do nich. Z tego nr co dzwonią policja nic nie ustali.
Też jestem w dramatycznej sytuacji, 60 tysięcy kredytu. Jest jakaś nadzieja? Nie da się odzyskać tej kasy nawet z wysp marshalla?

Bardzo mi przykro z twojej sytuacji, każdy w życiu robi błędy mniejsze i większe, również w swoim miałem wiele... Jeśli już co kolwiek się da to nie potrwa to tydzień miesiąc czy dwa, poczytaj w necie takie coś się ciągnie latami... Na moim przykładzie. Kupilem samochód na kredyt gotówkowy w 2005, auto ukradli znalezione w częściach po pół roku, firma mi padła słabe obroty i ludzie wyjechali na zachód. Kredyt spłacałem sprawa w sądzie 6lat. Kasę odzyskałem ale 7 lat byłem w dupie! Po 7 latach 90tys było G warte niż wtedy... Każdy ma swój bagaż, dlatego ja poleciałem na 250euro i tyle... Sprawdzania i oggggraniczooone zaufanie niestety w tych czasach musi być!
Raz jeszcze współczuję
Filip

kaska1234
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kaska1234 »

Oszukana pisze:
16 lut 2021, 11:45
Nas oszukali na £2700, niby niespecjalnie dużo ale mimo wszystko są to nasze oszczędności
No to witaj w klubie, znam Twój ból.. do tej pory nie mogę uwierzyć, ze widząc portugalskie konto przelałam te pieniądze. Zawsze jestem sceptyczna do takich rzeczy i sprawdzam wszystko piętnaście razy. Najśmieszniejsze jest to, że jak sprawdzałam ich stronę czy cokolwiek jest w necie na ich temat to nie wyskoczyło mi to forum, jedynie same pozytywne „artykuły” już teraz wiem, że z dupy wyjęte. Ale chyba te czasy nikomu nie służą i jebie na dekiel. Jestem nadal z nimi w kontakcie (mam nadzieję), gdyż próbuje odzyskać ten wkład. Pan Kowalski interesuję się czemu zmieniłam zdanie. Nie powiedziałam mu o tym, ze czegokolwiek się podejrzanego dowiedziałam, a jedynie że chcę zrobić wypłatę, aby potwierdzić na 100% wiarygodność firmy i jak będzie ok to wpłacę z powrotem. Oczywiście zaczęły się problemy, bo przecież mogę to sprawdzić wypłacając 100euro, a nie całość i że tracimy czas w ten sposób itd. Jutro zgłaszam sprawę tutaj policję i zobaczymy, chociaż nie liczę na wiele to nic nie tracę, bo zapewne straciłam to co miałam stracić. Wiem, ze oszustwa były, są i będąc, ale jest to obrzydliwe żerować na czyjejś niewiedzy, naiwności czy tez ciężkich czasach i tez na ciężko zarobionych czyichś pieniądzach. Zabiłabym takich drani gołymi rękoma... trzeba to nagłaśniać jak najszybciej, żeby nie było więcej tak głupio naiwnych - przynajmniej na tej stronie.

siwy660
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: siwy660 »

Jestem w kontakcie z policją. Jeśli coś będę wiedział dam znać.
Puki co teraz wydzwania do mnie Pan Andrzej z pacificagrup i powiedział że się zajmie moja Wypłat a środków. Jestem ciekaw co mi jutro powie. Ma się zorientować jak sprawa wygląda....ewidentnie grają na zwłokę. Nie liczę na odzyskanie nawet 100euro ale chce ostrzec innych !!!

Oszukana
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Oszukana »

No to widze ze stało się faktycznie to samo co u nas bo ja odkąd mi mąż o tym powiedział byłam sceptyczna bo ja się na tym nie znam i bałam się ale zapewnił ze to sprawdzone. I tez wlazłam w neta i dokładnie to samo było, to forum mi się w ogóle nie wyświetliło tylko strony z pozytywnymi komentarzami. Nie rozumiem do tej pory dlaczego. Ale stało się kasa poszła trudno, moj chłop dalej z tym typem gada nagrywa i pogrywa nie wiem po co. My to odrobimy, Ty tez. Mleko się rozlało trzeba posprzątać. Każdy ma na swoim koncie jakiś głupi błąd, jednych to kosztuje mniej innych niestety więcej. Ale zęby w tynk i do przodu.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Oszukana pisze:
16 lut 2021, 22:55
No to widze ze stało się faktycznie to samo co u nas bo ja odkąd mi mąż o tym powiedział byłam sceptyczna bo ja się na tym nie znam i bałam się ale zapewnił ze to sprawdzone. I tez wlazłam w neta i dokładnie to samo było, to forum mi się w ogóle nie wyświetliło tylko strony z pozytywnymi komentarzami. Nie rozumiem do tej pory dlaczego. Ale stało się kasa poszła trudno, moj chłop dalej z tym typem gada nagrywa i pogrywa nie wiem po co. My to odrobimy, Ty tez. Mleko się rozlało trzeba posprzątać. Każdy ma na swoim koncie jakiś głupi błąd, jednych to kosztuje mniej innych niestety więcej. Ale zęby w tynk i do przodu.
Tak nawiasem, to ludzie nie takie majątki potracili w tej grze, i to bez oszustwa.
Grube miliony i miliardy, nawet.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Oszukana
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Oszukana »

Zgadza się, hazardzistów tez na świecie pełno. Taka mała kwotę się odrobi tylko niesmak zostanie bo się daliśmy w ciula zrobić. Cóż nauczka zostanie do końca życia.

ODPOWIEDZ