Pacifica Group
Re: Pacifica Group
Żeby oni mogli zrobić przelew do mnie musiałabym im podać numer swojego konta i sort code, takie dane do nich nie docierają kiedy im się przesyła pieniądze, no chyba ze sam numer konta z jakiego zostały wysłane, a jeśli mieliby robić przelew z Portugalii to potrzebowaliby nasz IBAN
- ninjaproject
- Maniak
I jaki to jest jest problem odszukać IBAN znając nr konta?Oszukana pisze: ↑13 lut 2021, 19:07Żeby oni mogli zrobić przelew do mnie musiałabym im podać numer swojego konta i sort code, takie dane do nich nie docierają kiedy im się przesyła pieniądze, no chyba ze sam numer konta z jakiego zostały wysłane, a jeśli mieliby robić przelew z Portugalii to potrzebowaliby nasz IBAN
Ty na prawdę nic o życiu nie wiesz.
Każdy może sobie znaleźć IBAN po numerze konta, i nawet szczegóły danego banku.
Jeżeli oni robią takie problemy, to im się udaje naciągąć naiwniaków, którzy najprostszych rzeczy nie wiedzą.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Teraz będą chcieli Ci wypłacić całość. Ale musisz wpłacić 19% podatku na skryte bankowa. Qrwa co za bzdury. Nic im nie wplacac !!!! Oni nie wypłacaja. Nie mają regulatora. Firma się podszywa pod nazwę prawdziwej firmy zajmującej się AGD
Słuchajcie u mnie to jest tak ze to nie ja osobiście mam z nim kontakt. Moj mąż to zaczął, niestety wdepnął w g.... ja po usłyszeniu tego typa podczas ich rozmowy powiedziałam ze w życiu bym się na to nie zgodziła i nic bym nie zaczęła bo sam jego głos od razu by mnie odstraszył nawet bez sprawdzania ich gdziekolwiek. A pytałam chłopa czy to zrobił i czy jest pewien ze to nie jest naciąganie na kasę. Popełnił mega błąd, ale co mam mam go linczować za to? Jesteśmy tylko ludzmi. Straciliśmy przez to kasę ale na szczęście nie tyle żeby nie dało się odrobić. Jasne miło byłoby te pieniądze odzyskać. Nie mam złudzeń ze do tego dojdzie, ale na pewno żadnych więcej nie będziemy im przelewać.
ninjaproject pisze: ↑13 lut 2021, 19:22I jaki to jest jest problem odszukać IBAN znając nr konta?Oszukana pisze: ↑13 lut 2021, 19:07Żeby oni mogli zrobić przelew do mnie musiałabym im podać numer swojego konta i sort code, takie dane do nich nie docierają kiedy im się przesyła pieniądze, no chyba ze sam numer konta z jakiego zostały wysłane, a jeśli mieliby robić przelew z Portugalii to potrzebowaliby nasz IBAN
Jeżeli oni robią takie problemy, to im się udaje naciągąć naiwniaków, którzy najprostszych rzeczy nie wiedzą.
Kolego chyba coś pomyliłeś. IBAN to właśnie numer konta, chyba że ktoś ma 26cyft czyli NRB, ale to już w banku mówią że Iban wyjdzie po dodaniu np. Pl z przodu na 28cyfr.
sądzę że chodzi koledze o BIC.
ZRESZTĄ!
Żadnych pieniądz nie wpłacać na jakkolwiek się umawiacie! Oni nie wypłacają!
Nie ma czegoś takiego jak skrytka bankowa na pieniądze! Skrytki bankowe służą do przechowywania rzeczy w banku lub pieniędzy ale namacalnych!
Pieniądze, te które widzimy na ekranach są na kontach, lokatach!
Albo w skarpecie!
Skrytki bankowe nie działają na zasanie wpłaty jakiejś części kwoty, one są poprostu opłacane na dzień, tydzień miesiąc itd... Jak garaż od Kowalskiego!
Naprawdę dajcie sobie spokój i szukajcie sposobu na odzyskanie waszego wkładu, bo to co narosło na ich pi.. ym koncie było fikcją!
Nie można ich zablokować? Żeby nie było kolejnych ofiar ? Przecież to zaciąganie kłamstwo i przywlaszczanie.
- ninjaproject
- Maniak
Zgadza się.Fifi2016 pisze: ↑13 lut 2021, 20:36ninjaproject pisze: ↑13 lut 2021, 19:22I jaki to jest jest problem odszukać IBAN znając nr konta?Oszukana pisze: ↑13 lut 2021, 19:07Żeby oni mogli zrobić przelew do mnie musiałabym im podać numer swojego konta i sort code, takie dane do nich nie docierają kiedy im się przesyła pieniądze, no chyba ze sam numer konta z jakiego zostały wysłane, a jeśli mieliby robić przelew z Portugalii to potrzebowaliby nasz IBAN
Kolego chyba coś pomyliłeś. IBAN to właśnie numer konta, chyba że ktoś ma 26cyft czyli NRB, ale to już w banku mówią że Iban wyjdzie po dodaniu np. Pl z przodu na 28cyfr.
sądzę że chodzi koledze o BIC.
ZRESZTĄ!
Żadnych pieniądz nie wpłacać na jakkolwiek się umawiacie! Oni nie wypłacają!
Nie ma czegoś takiego jak skrytka bankowa na pieniądze! Skrytki bankowe służą do przechowywania rzeczy w banku lub pieniędzy ale namacalnych!
Pieniądze, te które widzimy na ekranach są na kontach, lokatach!
Albo w skarpecie!
Skrytki bankowe nie działają na zasanie wpłaty jakiejś części kwoty, one są poprostu opłacane na dzień, tydzień miesiąc itd... Jak garaż od Kowalskiego!
Naprawdę dajcie sobie spokój i szukajcie sposobu na odzyskanie waszego wkładu, bo to co narosło na ich pi.. ym koncie było fikcją!
Po numerze konta wiesz jaki to bank.
I jak mówisz, dodajesz z przodu kod państwowy.
- ninjaproject
- Maniak
A niby w jaki sposób możesz zablokować tworzenie stron internetowych?
Tego rodzaju oszustwa były, są i zawsze będą.
I mnóstwo jest o nich informacji np. na YT.
-
- Stały bywalec
Skontaktuj się z nimi, wszystko ci powiedzą.spaw.seba@vp.pl pisze: ↑12 lut 2021, 12:404500 zapłaciłeś za odzyskanie 60tys? a jaka masz z nimi umowe ? prawidłowego działania czy skutku?QuilanVoss pisze: ↑12 lut 2021, 12:01Skontaktuj się z antyportalem, to poważane biuro prawnicze. Za niedługo robimy pozew zbiorowy. Ja straciłem 60 tysięcy, za biuro zapłaciłem 4500 więc jak dostanę 75% zwrotu ukradzionej kasy to będzie dobrze. Może uda mi się odkuć w rok. Wszystko zależy ile ty straciłaś.spaw.seba@vp.pl pisze: ↑08 lut 2021, 06:47
Wyciagnie od Ciebie kase na kontrakt , pozornie na nim zarobisz ( bo zysk zobaczysz na koncie na platformie) niestety zysku na swoim koncie w banku juz nie , mimo iż z rozmowy bedzie wynikalo ze nie ma z tym problemu , ze juz wysyla do dzialu finansowego , jednakże za dzień lub dwa okaze sie ze jest z tym problem i kontakt sie urwie a dodzwonic sie do nich nie ma szans
-
- Stały bywalec
A na ile cię oszukali?Oszukana pisze: ↑13 lut 2021, 19:52Słuchajcie u mnie to jest tak ze to nie ja osobiście mam z nim kontakt. Moj mąż to zaczął, niestety wdepnął w g.... ja po usłyszeniu tego typa podczas ich rozmowy powiedziałam ze w życiu bym się na to nie zgodziła i nic bym nie zaczęła bo sam jego głos od razu by mnie odstraszył nawet bez sprawdzania ich gdziekolwiek. A pytałam chłopa czy to zrobił i czy jest pewien ze to nie jest naciąganie na kasę. Popełnił mega błąd, ale co mam mam go linczować za to? Jesteśmy tylko ludzmi. Straciliśmy przez to kasę ale na szczęście nie tyle żeby nie dało się odrobić. Jasne miło byłoby te pieniądze odzyskać. Nie mam złudzeń ze do tego dojdzie, ale na pewno żadnych więcej nie będziemy im przelewać.