Z jaką kancelarią robicie pozew? Ja robię z antyportalem.siwy660 pisze: 11 lut 2021, 23:57 Również dołączam się do pozwu. Kowalski wydzwania i się kłócimy. Teraz już jadę z nim twardo. K....i h..... się sypią. Jest góra bo.ma mój hajs ale mam frajdę że głupi się ludzi i ja gram na zwłokę.
Pacifica Group
-
- Stały bywalec
Re: Pacifica Group
-
- Stały bywalec
A jak chcesz ich namierzyć? Jestem chętny do współpracy żeby odzyskać kasę od tych ch****Fifi2016 pisze: 11 lut 2021, 14:35 Uwaga!
Poznikało oprogramowanie i strona www do tej pory używane. Moje konto zlikwidowane.
Oczywiście sprawa ciągnie się dalej, bo Pan Tomasz Miller przezucil nazwę firmy na,:
https://www.thepacifica-group.com/
The pacifica Group
Czyli taka która widnieje jako AGD w UK.
Ostrożnie z pajacami!
PS. Namierzę ich nie przez policję.
-
- Bywalec
tez chcialem z antyportal , podjeli sie juz Twojej sprawy?QuilanVoss pisze: 12 lut 2021, 12:03Z jaką kancelarią robicie pozew? Ja robię z antyportalem.siwy660 pisze: 11 lut 2021, 23:57 Również dołączam się do pozwu. Kowalski wydzwania i się kłócimy. Teraz już jadę z nim twardo. K....i h..... się sypią. Jest góra bo.ma mój hajs ale mam frajdę że głupi się ludzi i ja gram na zwłokę.
Bastek
-
- Bywalec
4500 zapłaciłeś za odzyskanie 60tys? a jaka masz z nimi umowe ? prawidłowego działania czy skutku?QuilanVoss pisze: 12 lut 2021, 12:01Skontaktuj się z antyportalem, to poważane biuro prawnicze. Za niedługo robimy pozew zbiorowy. Ja straciłem 60 tysięcy, za biuro zapłaciłem 4500 więc jak dostanę 75% zwrotu ukradzionej kasy to będzie dobrze. Może uda mi się odkuć w rok. Wszystko zależy ile ty straciłaś.spaw.seba@vp.pl pisze: 08 lut 2021, 06:47Wyciagnie od Ciebie kase na kontrakt , pozornie na nim zarobisz ( bo zysk zobaczysz na koncie na platformie) niestety zysku na swoim koncie w banku juz nie , mimo iż z rozmowy bedzie wynikalo ze nie ma z tym problemu , ze juz wysyla do dzialu finansowego , jednakże za dzień lub dwa okaze sie ze jest z tym problem i kontakt sie urwie a dodzwonic sie do nich nie ma szansMyhomecare46 pisze: 05 lut 2021, 13:49 Witam czy moze ktos mi napisac co tak naprawde sie stalo I w jaki sposob zostaliscie oszukani ja wlasnie zainwestowalam u nich ten moj makler to Tomasz Miller wczesniej rozmawialam z Michał Ksepski Olivia Brown i Ewelina Maj ale uzyskac jakis kontak normalny to problem zadzwoni kiedy on chce na wachsap odpisze czasem .Prosilam o jakas wyplate to zwleka juz 2 tydzien czekam.Piszcie bo tez obsrana jestem. Facebook vailet zenobi albo wachsap 00447518838583.prosze o kontakt
Bastek
- ninjaproject
- Maniak
Pomóc to możemy przed szkodą.Oszukana pisze: 11 lut 2021, 22:43 Witajcie, cóż jestem kolejna oszukana
Gaduła piszesz ze można odzyskać pieniądze po anulowaniu w banku transferu. Nawet jeśli ta wpłata została zaksięgowana w banku do którego zrobiliśmy przelew? My na szczęście aż tak dużej kwoty nie wpłaciliśmy jak niektórzy z Was ale jednak.
Gramy z nimi z tej chwili na zwłokę bo zamierzamy zgłosić sprawę na policję, nagrywamy rozmowy itp.
Słuchajcie każdy popełnia błędy, ludzie szukają sposobów na zarobek. Macie wiedzę wiec proszę nie oceniajcie tylko w miarę możliwości pomóżcie.
Tylko, potrzebujecie tej pomocy poszukać.
Po szkodzie, to nie za bardzo możemy pomóc.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Bastek ja jestem w UK, nawet nie mam możliwości przylotu do Polski. Będę działać stad może znajdzie się ktoś jeszcze
Z mężem kontaktuje się pan Wiktor, z dziwnym akcentem ( brzmi jak rosyjski), dzwonił dzisiaj namawiał na kolejne wpłaty bo to co robią się nie opłaca
podsłuchałam rozmowę, mąż powiedział ze dopóki nie będzie efektów widział na swoim koncie w banku to nic z tego, pan stwierdził ze w kazdej chwili mąż może podać numer konta i ten zrobi przelew.

ThePacificagroup to mafia że wschodu oni nie wypłacaja. Przekonaj się zazadaj np 100euro.
A czy bezpieczne jest podanie im danych do przelewu? Numer konta i sort code (uk), do nich przelew robiliśmy sami, na konto w Portugalii
- ninjaproject
- Maniak
Jeżeli robiłaś przelew do nich, to oni już mają twoje konto.Oszukana pisze: 13 lut 2021, 19:01 A czy bezpieczne jest podanie im danych do przelewu? Numer konta i sort code (uk), do nich przelew robiliśmy sami, na konto w Portugalii
Dlaczego miałabyś im podawać jeszcze raz?
To, co wy tu piszecie nie trzyma się żadnej logiki.
Czy wy naprawdę jesteście tacy naiwni i nic o świecie nie wiecie?
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.