Z jaką kancelarią robicie pozew? Ja robię z antyportalem.
Pacifica Group
-
- Stały bywalec
Re: Pacifica Group
A jak chcesz ich namierzyć? Jestem chętny do współpracy żeby odzyskać kasę od tych ch****Fifi2016 pisze: ↑11 lut 2021, 14:35Uwaga!
Poznikało oprogramowanie i strona www do tej pory używane. Moje konto zlikwidowane.
Oczywiście sprawa ciągnie się dalej, bo Pan Tomasz Miller przezucil nazwę firmy na,:
https://www.thepacifica-group.com/
The pacifica Group
Czyli taka która widnieje jako AGD w UK.
Ostrożnie z pajacami!
PS. Namierzę ich nie przez policję.
-
- Bywalec
tez chcialem z antyportal , podjeli sie juz Twojej sprawy?
Bastek
-
- Bywalec
4500 zapłaciłeś za odzyskanie 60tys? a jaka masz z nimi umowe ? prawidłowego działania czy skutku?QuilanVoss pisze: ↑12 lut 2021, 12:01Skontaktuj się z antyportalem, to poważane biuro prawnicze. Za niedługo robimy pozew zbiorowy. Ja straciłem 60 tysięcy, za biuro zapłaciłem 4500 więc jak dostanę 75% zwrotu ukradzionej kasy to będzie dobrze. Może uda mi się odkuć w rok. Wszystko zależy ile ty straciłaś.spaw.seba@vp.pl pisze: ↑08 lut 2021, 06:47Wyciagnie od Ciebie kase na kontrakt , pozornie na nim zarobisz ( bo zysk zobaczysz na koncie na platformie) niestety zysku na swoim koncie w banku juz nie , mimo iż z rozmowy bedzie wynikalo ze nie ma z tym problemu , ze juz wysyla do dzialu finansowego , jednakże za dzień lub dwa okaze sie ze jest z tym problem i kontakt sie urwie a dodzwonic sie do nich nie ma szansMyhomecare46 pisze: ↑05 lut 2021, 13:49Witam czy moze ktos mi napisac co tak naprawde sie stalo I w jaki sposob zostaliscie oszukani ja wlasnie zainwestowalam u nich ten moj makler to Tomasz Miller wczesniej rozmawialam z Michał Ksepski Olivia Brown i Ewelina Maj ale uzyskac jakis kontak normalny to problem zadzwoni kiedy on chce na wachsap odpisze czasem .Prosilam o jakas wyplate to zwleka juz 2 tydzien czekam.Piszcie bo tez obsrana jestem. Facebook vailet zenobi albo wachsap 00447518838583.prosze o kontakt
Bastek
- ninjaproject
- Maniak
Pomóc to możemy przed szkodą.Oszukana pisze: ↑11 lut 2021, 22:43Witajcie, cóż jestem kolejna oszukana
Gaduła piszesz ze można odzyskać pieniądze po anulowaniu w banku transferu. Nawet jeśli ta wpłata została zaksięgowana w banku do którego zrobiliśmy przelew? My na szczęście aż tak dużej kwoty nie wpłaciliśmy jak niektórzy z Was ale jednak.
Gramy z nimi z tej chwili na zwłokę bo zamierzamy zgłosić sprawę na policję, nagrywamy rozmowy itp.
Słuchajcie każdy popełnia błędy, ludzie szukają sposobów na zarobek. Macie wiedzę wiec proszę nie oceniajcie tylko w miarę możliwości pomóżcie.
Tylko, potrzebujecie tej pomocy poszukać.
Po szkodzie, to nie za bardzo możemy pomóc.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Bastek ja jestem w UK, nawet nie mam możliwości przylotu do Polski. Będę działać stad może znajdzie się ktoś jeszcze
Z mężem kontaktuje się pan Wiktor, z dziwnym akcentem ( brzmi jak rosyjski), dzwonił dzisiaj namawiał na kolejne wpłaty bo to co robią się nie opłaca
podsłuchałam rozmowę, mąż powiedział ze dopóki nie będzie efektów widział na swoim koncie w banku to nic z tego, pan stwierdził ze w kazdej chwili mąż może podać numer konta i ten zrobi przelew.

ThePacificagroup to mafia że wschodu oni nie wypłacaja. Przekonaj się zazadaj np 100euro.
A czy bezpieczne jest podanie im danych do przelewu? Numer konta i sort code (uk), do nich przelew robiliśmy sami, na konto w Portugalii
- ninjaproject
- Maniak
Jeżeli robiłaś przelew do nich, to oni już mają twoje konto.
Dlaczego miałabyś im podawać jeszcze raz?
To, co wy tu piszecie nie trzyma się żadnej logiki.
Czy wy naprawdę jesteście tacy naiwni i nic o świecie nie wiecie?
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.