Pacifica Group
Re: Pacifica Group
Tam jest podwójna weryfikacja przez SMS. Ma ktoś wiedzę? Potrzebuje do rady.
Człowieku, nie obraź się, ale ty jesteś naiwny i głupi jak dziecko, aż dziw mnie bierze że potrafiłeś zarobić 30k EUR na to żeby do brokera wpłacić. Ja mam jedno pytanie do Ciebie, od kiedy to broker przekazuje do US twój podatek z zysków kapitałowych ?siwy660 pisze: ↑10 lut 2021, 23:38Chcą żeby wpłacić 19% podatku na coinbase. Wsumie zbierane miałem ponad 30tys euro. A później mogę wszystko wybrać. Portfel sam mam założyć na coinbase. Czy to bezpieczne ? Mówią że to jednorazowo tak trzeba opłacić. Później już nie trzeba. Mam ich daleko w d..... ale chce się upewnić.
Skończy się to tak, że jeszcze im wpłacisz 19% kasy, i tyle ich będziesz widział. Opamiętaj się...
Niniejszy wpis ani w całości ani w części nie stanowi "rekomendacji" w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. Wszystko co robisz, robisz na własną odpowiedzialność.
- ninjaproject
- Maniak
Nie istneje takie prawo w Polsce!siwy660 pisze: ↑10 lut 2021, 23:38Chcą żeby wpłacić 19% podatku na coinbase. Wsumie zbierane miałem ponad 30tys euro. A później mogę wszystko wybrać. Portfel sam mam założyć na coinbase. Czy to bezpieczne ? Mówią że to jednorazowo tak trzeba opłacić. Później już nie trzeba. Mam ich daleko w d..... ale chce się upewnić.
Żaden broker polski nie odprowadza podatku za tradera!
Żaden broker zagraniczny nie ma nic do tego, jak Polak się rozlicza przed urzędem skarbowym!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Uwaga!
Poznikało oprogramowanie i strona www do tej pory używane. Moje konto zlikwidowane.
Oczywiście sprawa ciągnie się dalej, bo Pan Tomasz Miller przezucil nazwę firmy na,:
https://www.thepacifica-group.com/
The pacifica Group
Czyli taka która widnieje jako AGD w UK.
Ostrożnie z pajacami!
PS. Namierzę ich nie przez policję.
Poznikało oprogramowanie i strona www do tej pory używane. Moje konto zlikwidowane.
Oczywiście sprawa ciągnie się dalej, bo Pan Tomasz Miller przezucil nazwę firmy na,:
https://www.thepacifica-group.com/
The pacifica Group
Czyli taka która widnieje jako AGD w UK.
Ostrożnie z pajacami!
PS. Namierzę ich nie przez policję.
Nic już nie wpłace. Dałem dużo a zrobiło się 30k. Glupi i naiwny macie rację. Dzięki za każdą opinię i informacje. Jestem bardzo wdzięczny. Dziękuję. Pamiętałem się.
Witajcie, cóż jestem kolejna oszukana
Gaduła piszesz ze można odzyskać pieniądze po anulowaniu w banku transferu. Nawet jeśli ta wpłata została zaksięgowana w banku do którego zrobiliśmy przelew? My na szczęście aż tak dużej kwoty nie wpłaciliśmy jak niektórzy z Was ale jednak.
Gramy z nimi z tej chwili na zwłokę bo zamierzamy zgłosić sprawę na policję, nagrywamy rozmowy itp.
Słuchajcie każdy popełnia błędy, ludzie szukają sposobów na zarobek. Macie wiedzę wiec proszę nie oceniajcie tylko w miarę możliwości pomóżcie.
Gaduła piszesz ze można odzyskać pieniądze po anulowaniu w banku transferu. Nawet jeśli ta wpłata została zaksięgowana w banku do którego zrobiliśmy przelew? My na szczęście aż tak dużej kwoty nie wpłaciliśmy jak niektórzy z Was ale jednak.
Gramy z nimi z tej chwili na zwłokę bo zamierzamy zgłosić sprawę na policję, nagrywamy rozmowy itp.
Słuchajcie każdy popełnia błędy, ludzie szukają sposobów na zarobek. Macie wiedzę wiec proszę nie oceniajcie tylko w miarę możliwości pomóżcie.
Więc tak. Niechce mi się wierzyć że aż tylu ludzi dało się nabrać na dodatkowe wpłaty! Wpłaciłem 250euro udało mi się po naciskach pana Tomasza wypłacić 30euro bo chciałem poznać i zobaczyć jakim sposobem robią wypłatę. Dałem się wciągnąć bo było szybko, szybko itd. Byłem w pracy a Pani Martą naciskała na świąteczna promocje że dorzucają 50% kapitału, Sprawdziłem na szybko nr. Licencji firmy która faktycznie istnieje. Po paru dniach księgowanie pierdół dosłanie dokumentów i inne hujepaprocie. W końcu siadłem i zacząłem czytać i sprawdzać. Zobaczyłem że już mam 250e w D... No nic grałem w ciuciubabkę z nimi robią screeny i nagrywając rozmowy.
Śledząc poszczególne indeksy na foreksie zauważyłem że manipulowali na platformie nie tyle zyskiem co stopami na wejściach i takim sposobem na koncie miałem ponad 4000euro, gdzie i tak wiedział że tego K..wa nie ma! No nic dawaj Miller wypłacamy bo, kasa potrzebna. Tak jasne proszę założyć skrytkę bankową ( na pieniądze!? Pytam!?) i wpłacić 25% wartości wpływu.
Noo miałem dość kazałem by usunęli moje dane na podstawie RODO i więcej nie dzwonili. Oni oczywiście wydzwaniali nawet jakiś Kowalski KAZAŁ wpłacić bo procedura wypłaty zlecona.
Cyrk na kółkach mam ich gdzieś.! Chętnie dołączę do pozwu ale już wszystko pokasowałem..
Yak czy siak widzę te działy i te wyrafinowanie!
Pokój z szumem w tle gdzie dział koło działu siedzi k... Obok siebie na stolkach śmiejąc się!, jacy ludzie są naiwni!
Pozdrawiam Filip
Śledząc poszczególne indeksy na foreksie zauważyłem że manipulowali na platformie nie tyle zyskiem co stopami na wejściach i takim sposobem na koncie miałem ponad 4000euro, gdzie i tak wiedział że tego K..wa nie ma! No nic dawaj Miller wypłacamy bo, kasa potrzebna. Tak jasne proszę założyć skrytkę bankową ( na pieniądze!? Pytam!?) i wpłacić 25% wartości wpływu.
Noo miałem dość kazałem by usunęli moje dane na podstawie RODO i więcej nie dzwonili. Oni oczywiście wydzwaniali nawet jakiś Kowalski KAZAŁ wpłacić bo procedura wypłaty zlecona.
Cyrk na kółkach mam ich gdzieś.! Chętnie dołączę do pozwu ale już wszystko pokasowałem..
Yak czy siak widzę te działy i te wyrafinowanie!
Pokój z szumem w tle gdzie dział koło działu siedzi k... Obok siebie na stolkach śmiejąc się!, jacy ludzie są naiwni!
Pozdrawiam Filip
Również dołączam się do pozwu. Kowalski wydzwania i się kłócimy. Teraz już jadę z nim twardo. K....i h..... się sypią. Jest góra bo.ma mój hajs ale mam frajdę że głupi się ludzi i ja gram na zwłokę.
-
- Bywalec
ja zgłosiłem na policje w chorzowie nr sprawy K2KR-560-156/695/21, mozesz podac ten numer niech powiąza te zgłoszenia to sie szybciej rusza do działaniaOszukana pisze: ↑11 lut 2021, 22:43Witajcie, cóż jestem kolejna oszukana
Bastek
-
- Stały bywalec
Skontaktuj się z antyportalem, to poważane biuro prawnicze. Za niedługo robimy pozew zbiorowy. Ja straciłem 60 tysięcy, za biuro zapłaciłem 4500 więc jak dostanę 75% zwrotu ukradzionej kasy to będzie dobrze. Może uda mi się odkuć w rok. Wszystko zależy ile ty straciłaś.spaw.seba@vp.pl pisze: ↑08 lut 2021, 06:47Wyciagnie od Ciebie kase na kontrakt , pozornie na nim zarobisz ( bo zysk zobaczysz na koncie na platformie) niestety zysku na swoim koncie w banku juz nie , mimo iż z rozmowy bedzie wynikalo ze nie ma z tym problemu , ze juz wysyla do dzialu finansowego , jednakże za dzień lub dwa okaze sie ze jest z tym problem i kontakt sie urwie a dodzwonic sie do nich nie ma szansMyhomecare46 pisze: ↑05 lut 2021, 13:49Witam czy moze ktos mi napisac co tak naprawde sie stalo I w jaki sposob zostaliscie oszukani ja wlasnie zainwestowalam u nich ten moj makler to Tomasz Miller wczesniej rozmawialam z Michał Ksepski Olivia Brown i Ewelina Maj ale uzyskac jakis kontak normalny to problem zadzwoni kiedy on chce na wachsap odpisze czasem .Prosilam o jakas wyplate to zwleka juz 2 tydzien czekam.Piszcie bo tez obsrana jestem. Facebook vailet zenobi albo wachsap 00447518838583.prosze o kontakt