pewnie jestem tu ostatni którego możesz uczyć AT ale zawsze możesz próbować

Nie watpie ,nawet spodziewam sie duzo od Ciebie nauczyc .aleksandrowicz pisze: ↑08 lut 2021, 16:03
pewnie jestem tu ostatni którego możesz uczyć AT ale zawsze możesz próbować![]()
pisalem o tym dopoki sie gora na indeksach nie ustali gram krotkie dt i skracam raczej gora do 2 ktr juz terazXAB pisze: ↑08 lut 2021, 16:07jak ktos ma dobra pamiec to pisalem zeby dolce nie trzymac na ten tydzien ze 3,76 to pozycja sprzedaj
jest tak jak pisalem zaczynam kupowac 3,7-3,71
ze mna panowie nie jest aztak zle zebym dolce trzymał jesli zalecam sprzedac ha ha haaaaa
dolce mam srednia elek 3,7115 i jak widac troche esek na indeksach wskoczylo do roboty na dt
https://iv.pl/image/doledek-indeksy.GtrO9Z1
ilu traderów tyle różnych przebiegów średnich więc to że akurat Twoje średnie coś Tobie pokazują nie oznacza że komukolwiek innemu one pokażą to samo lub będą cokolwiek dla innego tradera oznaczały. Do mojej średniej głównej na wykresie dziennym wykres ma jeszcze daleką drogę. Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Czy ktoś zerka na średnie na dziennym? Zapewne nie jeden i nie dwóch, ale niekoniecznie są to te same średnie które Tobie działają przy Twojej strategii
Na wykresie ED miesiecznym od 12 miesiecy trend jest wzrostowy .Kermit pisze: ↑08 lut 2021, 16:43ilu traderów tyle różnych przebiegów średnich więc to że akurat Twoje średnie coś Tobie pokazują nie oznacza że komukolwiek innemu one pokażą to samo lub będą cokolwiek dla innego tradera oznaczały. Do mojej średniej głównej na wykresie dziennym wykres ma jeszcze daleką drogę. Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Czy ktoś zerka na średnie na dziennym? Zapewne nie jeden i nie dwóch, ale niekoniecznie są to te same średnie które Tobie działają przy Twojej strategii