Tak, ale bez konta na mql5.com, to nie wiem czy pobierzesz?
Takie samo masz na MT4, tylko pisze "Rynek", a nie "Market".
Tak, ale bez konta na mql5.com, to nie wiem czy pobierzesz?
W MT4 nie korzystałem z tego nigdy. Nawet tam nie zaglądałem.ninjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 20:54Tak, ale bez konta na mql5.com, to nie wiem czy pobierzesz?
Myślę, że działa, tylko musisz się pobawić i zobaczyć jak.MarioDM pisze: ↑31 sty 2021, 21:02W MT4 nie korzystałem z tego nigdy. Nawet tam nie zaglądałem.ninjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 20:54Tak, ale bez konta na mql5.com, to nie wiem czy pobierzesz?
Pobrałem ten kalkulator, ale chyba nie działa bo niewiele robi.
U mnie niby też by EA sama obliczyła, ale jak na razie nie ufam jej na tyle, aby powierzyć jej tą funkcje i sam obliczam wielkość pozycji.ninjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 21:05Ja nie potrzebuję takich kalkulatorów, bo u mnie EA zawsze oblicza.
Ta różowa linia to jest linia SL.MarioDM pisze: ↑31 sty 2021, 21:08U mnie niby też by EA sama obliczyła, ale jak na razie nie ufam jej na tyle, aby powierzyć jej tą funkcje i sam obliczam wielkość pozycji.ninjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 21:05Ja nie potrzebuję takich kalkulatorów, bo u mnie EA zawsze oblicza.
Korekta. U mnie jednak nie, bo dla MT5 przecież nie mam.
U mnie on nie działa. Możesz go podesłać ?ninjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 21:18Ta różowa linia to jest linia SL.
Klikasz normalnie, 2 razy i przesuwasz, i kalkuluje.
Reszta w ustawieniach.
To nie ten jest!MarioDM pisze: ↑31 sty 2021, 21:21U mnie on nie działa. Możesz go podesłać ?ninjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 21:18Ta różowa linia to jest linia SL.
Klikasz normalnie, 2 razy i przesuwasz, i kalkuluje.
Reszta w ustawieniach.
Szkoda. Poszukam go, choć chyba bez rejestracji się nie obejdzie. Dziękininjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 21:52Podesłać tych nie można, tylko zainstalować bezpośrednio można.
MarioDM pisze: ↑31 sty 2021, 22:11Szkoda. Poszukam go, choć chyba bez rejestracji się nie obejdzie. Dziękininjaproject pisze: ↑31 sty 2021, 21:52Podesłać tych nie można, tylko zainstalować bezpośrednio można.
Dzięki za screena. Niestety u mnie nie chce szukać. Widać muszę się zarejestrować.