na edwardzie mam S
ale to bardzo niebezpieczne, według mnie
Merlin pokazał
DayTrading: Piątek 29.01.2021
Re: DayTrading: Piątek 29.01.2021
A jak wejdziemy w ten kanał to lecimy do jego dolnej bandy? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
troche mojej "fantazji "...
jezeli udałoby sie powrócic powyżej 30 000 to widziałbym dojscie do 30240 ( niebieska pozioma kreska ). Poniedziałek ?, bo dzis to już raczej nie zdążymy ? ( chyba )

jezeli udałoby sie powrócic powyżej 30 000 to widziałbym dojscie do 30240 ( niebieska pozioma kreska ). Poniedziałek ?, bo dzis to już raczej nie zdążymy ? ( chyba )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik zdazymy
us30 to dopiero artysta policzylem ze dol gora dol to ok 3000 pipsow weszlo
jak ktos sie nie zagapil
ja zaczalem kupowac az 100 pipow wyzej od denka i tez wyszlo bajkowo
us30 marcowy musza przejsc przez fbo
https://iv.pl/image/us30-marcowy.GtYEZNr
mam srednia29929 jbac leszcza bo jest u mnie 30077
zapakowany jestem na 4 parach na systemiku tez
us30 to dopiero artysta policzylem ze dol gora dol to ok 3000 pipsow weszlo
jak ktos sie nie zagapil
ja zaczalem kupowac az 100 pipow wyzej od denka i tez wyszlo bajkowo

us30 marcowy musza przejsc przez fbo
https://iv.pl/image/us30-marcowy.GtYEZNr
mam srednia29929 jbac leszcza bo jest u mnie 30077
zapakowany jestem na 4 parach na systemiku tez
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 21:24 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
us30 nie gram prawie w ogóle, bo jakiś taki " dziwny" wydaje mi sie , ale w tym tygodniu go troche wiecej obserwowałem i tak sobie wymysliłem dzisiaj na zakonczenie dnia,tygodnia i miesiaca. Choć raczej myslałem ze dopiero w poniedziałek tam powędrujemy , ale skoro mówisz ze dziś zdązymy to może być i tak

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
teraz z tym wariatem trzeba tylko na depo wytrzymac te kilka dninavik pisze: ↑29 sty 2021, 21:23us30 nie gram prawie w ogóle, bo jakiś taki " dziwny" wydaje mi sie , ale w tym tygodniu go troche wiecej obserwowałem i tak sobie wymysliłem dzisiaj na zakonczenie dnia,tygodnia i miesiaca. Choć raczej myslałem ze dopiero w poniedziałek tam powędrujemy , ale skoro mówisz ze dziś zdązymy to może być i tak![]()
ja mam i sp500 i nasdqa i daxa lki to nie wiem czy dam rade
to jest zasieg jak na moim obrazku na 305xx z tego czerw klina czyli ok 30200 bedzie sie bronic bo i 38fb jest
z tym ze dzis to hmmm to by byla bajka

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
z h1 na us30 wychodzi mi zasieg do 30535 no ale najpierw to 30240 pasuje rozwalic w drobny pył a to łatwe nie bedzie chyba
ja to stoje zapakowany pod beret i juz dwie pelne fury siana
to co widac to tylko dax i us30 reszta nizej i nasdaq i sp500 i edek jeszcze
https://iv.pl/image/us30systemik.GtYayeb
musialem sporo
skracac a szkoda
na 30k jednak dziady bronia dzis ale moze jeszcze wyjda znowu troche dopakowalem
to co widac to tylko dax i us30 reszta nizej i nasdaq i sp500 i edek jeszcze
https://iv.pl/image/us30systemik.GtYayeb
musialem sporo

na 30k jednak dziady bronia dzis ale moze jeszcze wyjda znowu troche dopakowalem
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 21:51 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Taaaaa....to pofantazjowaliśmy sobie , a wykres sobie 

spokojnie i niestety trzeba tydzien lub kilka dni wytrzymac na tych lkach i tyle
ja ryzykuje napewno z tym ze ja dt ale znowu 5elek mam
ale scierwa skacza , nie da sie tego spokojnie obrobic
spokoju w weekend
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 22:18 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.