DayTrading: Piątek 29.01.2021
Re: DayTrading: Piątek 29.01.2021
ja zamknąłem. BP na weekend. Nie wrócili powyżej 30 000 na stałe, wiec nie ma co sie kopać z koniem
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Szykuje się luka w dół na indeksach na otwarciu w poniedziałek. Z drugiej strony jen się osłabia, ropa stoi.
The only way is up
i robisz prawidlowo
a ze mnie od paru mcy koń

tym bardziej ze zakladałem wejscie w lki na koniec mca
mnie jest latwiej gram dt i srednie zakupu do przezycia na weekend
https://iv.pl/image/pozycje-na-weekend.GtYkDM1
zakladalem wzrosty były zakladałem spadki sa , zakladam znowu wzrosty a to czy beda zobaczymy kontrolka depo i tyle
dobranoc
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 22:35 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

zawsze jakies straty trzeba kalkulowac zwlaszcza jak sie od kilku dni siano zbiera workami to nawet brrr jak ten jeden worek zgubie to jakos to przezyje czy dwa papppp

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie wiem jeszcze dokaldnie o co kaman ale wpadlo mi takie info:
Nadchodzą niepokojące wiadomości z Chin, repo crisis 2.0
Overnight repo rate w Chinach skoczył do 10% - w skrócie banki przestają/boja się sobie pożyczać. Konsekwencje - wzrost dolara, zabójstwo dla rynków, kaskada klopotow... Robi się nieciekawie i każdy przy stole z kasynem zdaje sobie z tego sprawe
Jak to nei fejk to obys baxiu pozbierał te worki. Ja dalej na S na indexie wladcow marionetek i wszystko w $. Nie bez powodu dolar na okladce TheEconimist w tym roku koloru złotego... Zakuli we łby juz ze dolar upadnie dolar bedzie nic nie wart. To zobaczycie w tym roku.
Nadchodzą niepokojące wiadomości z Chin, repo crisis 2.0
Overnight repo rate w Chinach skoczył do 10% - w skrócie banki przestają/boja się sobie pożyczać. Konsekwencje - wzrost dolara, zabójstwo dla rynków, kaskada klopotow... Robi się nieciekawie i każdy przy stole z kasynem zdaje sobie z tego sprawe
Jak to nei fejk to obys baxiu pozbierał te worki. Ja dalej na S na indexie wladcow marionetek i wszystko w $. Nie bez powodu dolar na okladce TheEconimist w tym roku koloru złotego... Zakuli we łby juz ze dolar upadnie dolar bedzie nic nie wart. To zobaczycie w tym roku.
Witam wszystkich )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
-
- Gaduła