DayTrading: Piątek 29.01.2021

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
wojtalo
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 29.01.2021

Nieprzeczytany post autor: wojtalo »

Dziękuję, czyli wszystko się zgadza a to bydle nie chce spadać... :o Czekamy...
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

wojtalo pisze:
29 sty 2021, 16:11

Dziękuję, czyli wszystko się zgadza a to bydle nie chce spadać... :o Czekamy...
no to co odstawia edek i kabel i dorzuciłbym do tego jeszcze usdchf to kryminał. Wprawdzie na kablu ze 3 razy na S juz niezle zlapalem ale caly czas jak na szpilkach kolejne S biore bo nie sa to małe pozycje, a boje sie ze wywali w kosmos na ktoryms razem. Wprawdzie oddałbym w tym momencie juz czesc zysku wczesniej wykreconego na kablu ale po co. Lepiej niech pojda wreszcie konkretnie dolem. Na edku podobnie. Srednie od gory trzymaja wiec sentyment nadal w dol i index dolara tez sie pokrywa technicznie ale jakby strzelilo 1.2177 to cały misterny plan jak mawial pan Siara w p...u i mogloby to dosc wysoko sie bujnac wtedy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Liczylem ze usdchf wybije wreszcie w tym tygodniu te knoty tygodniowe i dzienne i zamknie tydzien i miesiac powyzej zeby ładnie wspacie pod jakies L wyklarowac a oni sie czolgaja od kilku tygodni w miesjcu niemal. Niby nie wiele im brakuje ale co podejda to w łeb i do dołu
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

to podobnie jak byl ten walek z ropa w dol
prawie kazdy kto byl na pozycji to stracil jedni mniej inni wiecej / ja mniej ale tez pare dniowek poszło//
dlatego to czesto powtarzam jest pukt na kazdej pozycji ktory jak ci rynek wywali gas pozycje i zapomnij o stracie bo one zawsze moga sie zdarzyc
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 16:31 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

wojtalo
Pasjonat
Pasjonat

No właśnie tak jak pisałem wczoraj, że coś za łatwo by było. Może szykują nam coś ekstra?
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

doktorek pisze:
29 sty 2021, 15:43
szuler pisze:
29 sty 2021, 15:32
Dax
dzisiejsza szczelina do zamknięcia
Szuli POWAZNIE z ta szczelina :p
NO DAWAJ SZULI JESZCZE TROSZKE :564:

XAB
Fanatyk
Fanatyk

wojtalo pisze:
29 sty 2021, 16:27
No właśnie tak jak pisałem wczoraj, że coś za łatwo by było. Może szykują nam coś ekstra?
pamietaj to co pisalem jak nie zloza sie na edku do powiedzmy 1- :568: 3lutego to o spadkach zapomnij

wojtalo
Pasjonat
Pasjonat

XAB pisze:
29 sty 2021, 16:33
wojtalo pisze:
29 sty 2021, 16:27
pamietaj to co pisalem jak nie zloza sie na edku do powiedzmy 1- :568: 3lutego to o spadkach zapomnij
Mam na uwadze. Pytałem wczoraj jeszcze skąd masz te info o drukarkach?
pzdr
w.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

pisalem ci to juz
wszystkie infa o tym dudnia od pol roku albo i od marca
czytasz przeciez deficytb, usa zapierdziela do gory
to skad maja miec kase na to rozdawnictwo
to samo ecb
ostatnio pisali o chyba 800 miliardow dorzucilo ecb ktore robi to co jakis czas a usa oficjalnie co miesiac po100 czy 200
w gogle wpisz drukowanie albo cos podobnego i bedziesz mial infa na tacy bo mnie ilosci nie interesuja a tylko to ze drukuja i kiedy dostep maja kase banki / ok 6tego kazdego mca
i starcza im spokojnie na robienie z rynkiem co chcaaaaa 5dniiiiiiiiiii:idea:
ok wreszcie na edku troche daja dpy ciekawe czy to nie tylko chwilowka :568:

wojtalo
Pasjonat
Pasjonat

XAB, to że drukują to wiem bo o tym wszędzie trąbią, chodziło mi o przedział dzienny.
pzdr
w.

Zablokowany