gbpjpyQueentronica pisze:Co to jest Bestia??...
Pomiędzy garami ;)
-
- Stały bywalec
Bestia dlatego że ta tara miała olbrzymią dzienną zmienność były dni że 600 pipsów w górę w 24 h robiła albo otwarcie Londynu do USA up 250 i drugie tyle w dół po otwarciu USA teraz to cienizna.wojtek2009 pisze:gbpjpyQueentronica pisze:Co to jest Bestia??...
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Stały bywalec
to wszystko z czasem przychodzi, nie inaczej. Każdy aspekt tradingu. Tu trzeba czasu. Wszyscy myślą że to proste tanio kupić drogo sprzedać. jak ktoś chce się nauczyć języka obcego w stopniu umożliwiającym swobodną konwersację to potrzeba jakiegoś czasu X który też zależy od ilości włożonego czasu. Na FX nie jest inaczej ba nie wystarczy samozaparcie i dyscyplina ( oczywiście też jest potrzebne ) potrzeba jeszcze mieć psyche na to albo ją wyćwiczyćmadlady pisze:o chyba nie moja półka
ja pasuję
Teraz tak się zastanawiam czy piszę na temat..Queentronica pisze:...madlady ...to nawet dla mnie bylo zbyt babskie
ale tak głupie że nie moglam sie oprzeć...
Zbyt duże te zmiany salda zarządzanie pozycją Queentronico ? Ile grasz na jeden trejd ? ile ryzykujesz ?Queentronica pisze:saldo 34,28...
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
maks risk to jakieś 4% dość wysoko jak na jeden trejd. Sl 10-15 pis godne mistrzyni, musisz mieć dobre wejscia że takie Sl stosujesz.Queentronica pisze:0,01 ... 2 pozycje
SL 10-15 punktów
Pisałam wczesniej .. po mojej pomyłce wypłaciłam 50€ i gram znowu od 30