http://comparic.pl/listings/detroit-wyr ... 0-07-2013/
EDIT: 259 widzę, że weekendowo nowy portal odkrywasz

Bo wiedzą jak to się kończy: wszyscy obiecują, że coś wrzucą ale nikt nic nie wrzuca. Podobnie jest z abonamentami - ze 100% deklarujących płaci kilka procent. Jeżeli nie uzbierali odpowiedniej masy publiczności nic im to nie da. Zwłaszcza, że konkurencja jest za darmo.ForexTig3r pisze:To bardzo zła wiadomość, a nie próbują chociaż by donacji
Dzięki. Ja to tak tylko czasami. Jak widzę coś co wyjątkowo śmierdzi to nie sposób się powstrzymać od uprzątnięcia.259 pisze: Brother, Qtrader, Zealot - ja na waszym miejscu już dawno bym wymiękł z waleniem głową w beton tłumacząc jak komu dobremu lecz niezbyt ogarniętemu wszystko od początku kolejny raz. Zwłaszcza, że to bardzo aktywny beton plujący na dookoła czym popadnie z prawdziwą pasją. Wielki Szacun!
Nie wiem skąd wy bierzecie energię i czas na takie rzeczy ale robicie świetną robotę pokazując ludziom, że nie wszystko złoto co się świeci i że jeżeli ktoś chce do czegoś dojść to najpierw musi się nauczyć używać swojej makówki zamiast usiłować całe życie robić kalki z cudzych pomysłów (zazwyczaj marnej jakości), mając za cel jedynie "zaliczenie" kolejnego egzaminu
Nie wyliczyłem go co do centa jak Zerohedge choć podejrzewam, że dla efektu ponaciągał co się dało.Stforex pisze: EDIT: 259 widzę, że weekendowo nowy portal odkrywasz. Trochę mi się ten artykuł profesora Rybińskiego nie podoba. Rozumiem, że należy go traktować z przymróżeniem oka - wprowadzanie definicji, naciąganie liczb i założenia z góry. Pan profesor nie policzył jeszcze pracujących przebywających na chorobowym i nieboszczyków leżących na komunalnych cmentarzach. Mnie wystarczyło stwierdzenie, że w "Wolnej Polsce" jest więcej urzędników niż było w PRL-u.
To mi coś przypomina... jakaś duża organizacja charytatywna, nie jestem pewien czy nie Czerwony Krzyż, stosuje taką zasadę, że do dystrybucji pomocy starają się nie dopuszczać nie tylko ludzi biednych ale i ludzi którym dopiero co udało się wyrwać z biedy i dorobić jakiegoś majątku. Takich powiedzmy nowobogackich (nawet bez negatywnego zabarwienia).Stforex pisze:Tego ograniczony światopoglądowo decydent o mentalności biedaka wychowany w kraju, w którym nigdy nic nie było, po prostu nie zrozumie.
Abonament to co innego...259 pisze:Bo wiedzą jak to się kończy: wszyscy obiecują, że coś wrzucą ale nikt nic nie wrzuca. Podobnie jest z abonamentami - ze 100% deklarujących płaci kilka procent. Jeżeli nie uzbierali odpowiedniej masy publiczności nic im to nie da. Zwłaszcza, że konkurencja jest za darmo.ForexTig3r pisze:To bardzo zła wiadomość, a nie próbują chociaż by donacji